.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Въпрос

Въпрос

оф какво им става на тез презарвативи винаги когато правим секс с приятелката ми с презарватив се късат ... Възможно ли е приятелката ми да е бременна ако неска и е свършил цикъла и сме го праили с презарватив който се е скъсал но съм се изпуснал съвсем лекичко вътре 1-2 капки?

Град
    София
    явно не го поставяш както трябва
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Винаги има вероярност

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    i при нас беше така в началото това се получава когато не поставяш правилно презерватива ами щом си се изпуснал дори малко да е било има шанс да стане нещо

смисъл аз още като се скъса веднага го изкарах и го свалих парченцето е мн мн малко около 1мм и приятелката ми веднага отиди да се измии мисля че неможе да е бременна

Явно не го слагате както трябва ! Сигурни ли сте , че махате целият въздух от резервоарчето ? Пробвайте с друга марка презервативи . А за бременността съмнявам се , че е станало нещо , винаги има риск , ако ще и половин капка да е , а ти пишеш за 1-2 . След 1-2 седмици направете тест за по-сигурно. Умната!

Цитирай Първоначално написано от b3byl1nka
    +1

Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Цитирай Първоначално написано от b3byl1nka
    +1

+2

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Lucko
    смисъл аз още като се скъса веднага го изкарах и го свалих парченцето е мн мн малко около 1мм и приятелката ми веднага отиди да се измии мисля че неможе да е бременна
    Хората ти казват,че ИМА вероятност да забременее,макар скоро да й е свършил цикъла и да се е измила,а ти пак своето си знаеш ...
    П.П.Време ти е да се научиш ПРАВИЛНО да си поставяш презерватива!!!
    (сигурна съм,че "проблема" се крие в това,че не премахваш въздуха от резервоарчето преди да си го сложиш!!!)

Абе за риск има - макар и много малък, но има. А за презервативите - опитай друга марка както ти споменаха и по нагоре или вземи и сложо повече лубрикат - може дамата ти да не се подмокря достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си