.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Греда след първа среща

Здравейте Днес си уговорих среща с една готина мацка да пием кафе. Беше нещо като първа среща... иии поседяхме, полафихме си и дойде време да си тръгвам. Тя дойде да ме изпрати до спирката. Гледам аз идва рейс и реших за чао да я целуна и така и направих... но това не се оказа моя рейс и се получи малко тъпо... Въпреки че и обясних, че ме кефи и съм искал да бъде като приятен спомен до следващата ни среща и тя го разбра, се получи АДСКИ ТЪПО... за щастие след 2-3 минутки дойде и моето рейсче и си отпраших за вкъщи смеейки се над ситуацията Тъпите градски рейсове винаги ги правят еднакви... Да попитам на някой случвала ли му се е подобна ситуация и как е реагирал
    An Evil Man

Хаха.. забавно.. дреме ти..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Paradise
    Ем да Веднъж след една среща момчето ме изпращаше до нас, ама точно този индивид беше от най-срамежливите и нищо не искаше да направи. И аз го целунах с намерението да избягам като по филмите след това. И се изръсих по стълбите, щото беше вечер и беше тъмно.

Кофти е в такива ситуации... А мен ми стана адски смешно като видях че тва не е моя рейс Помислих си да се кача за да избегна тъпото чувство, но не ми се ходеше до другия край на града
    An Evil Man

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Греда след първа среща

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Здравейте Днес си уговорих среща с една готина мацка да пием кафе. Беше нещо като първа среща... иии поседяхме, полафихме си и дойде време да си тръгвам. Тя дойде да ме изпрати до спирката. Гледам аз идва рейс и реших за чао да я целуна и така и направих... но това не се оказа моя рейс и се получи малко тъпо... Въпреки че и обясних, че ме кефи и съм искал да бъде като приятен спомен до следващата ни среща и тя го разбра, се получи АДСКИ ТЪПО... за щастие след 2-3 минутки дойде и моето рейсче и си отпраших за вкъщи смеейки се над ситуацията Тъпите градски рейсове винаги ги правят еднакви... Да попитам на някой случвала ли му се е подобна ситуация и как е реагирал
    хах братле кофти ситуация... преебушка си е с тоя градски транспорт

Град
    Paradise
    Кофти е в такива ситуации... А мен ми стана адски смешно като видях че тва не е моя рейс Помислих си да се кача за да избегна тъпото чувство, но не ми се ходеше до другия край на града
    Аз веднъж го направих. За да избягам от бившия и новото му гадже (най-добрата ми приятелка) се качих на друг тролей и после ходих 35 минути обратно.

Хахаха шанс... . Само не разбрах защо не я целуна втори път, като дойде твоя рейс?
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Защото ми беше смешно, а и нямаше да има ефект вече... Сещате се ефекта на целувката за до скоро
    An Evil Man

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Хаха.. забавно.. дреме ти..
    Така е...

Е, не е от най-хубавите неща, които могат да се случат на първа среща... но пък сигурно и момичето се е посмяло с теб. : ) Не бива това да те тревожи чак толкова. Опитай се следващия път да няма такива издънки. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Физиономията ми беше глупаво ухилена... А забравих да попитам, вие как бихте реагирали в такава ситуация?!?
    An Evil Man

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Физиономията ми беше глупаво ухилена... А забравих да попитам, вие как бихте реагирали в такава ситуация?!?
    Бих се засмяла....

било е много сладко според мене

и аз бих се засмяла.. ест.

Хах хич да не ти пука бе
    .. само болката е истинска ..

Ами не съм казал, че ми пука много много. Въпреки че мацката е адската... и се чудя дори как се нави да излезе с мен, но пиша защото цялата ситуация се получи много забъркано и странно, и ми беше интересно дали има и други преживявали такова нещо...
    An Evil Man

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    ем беше на рождения му ден и ми казаха, че той мисли, че не го харесвам, което не е вярно (просто съм по-срамежлива)
    и трябваше по някъв начин да му покажа, че го харесвам
    и ме посаветваха да го целуна (ама до тогава не се бях целувала)
    и след половин час съвети се реших, викнах го и тръгнах да го целувам с идеята, после да отида "да избягам", т.е. да отида при приятелките си
    та да се върнем - викнах го и тръгнах да го целувам, но той си завартя главата и го целунах по брадичката
    последва половин минута мълчание
    на края той се осмели и ме целуна

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    мн е гадно в такива ситуации и на мен ми се е случвало обаче от обратната страна даже пак беше с рейс голям смях беше

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    к'во ти пука ... някой ден ще се смеете на това си нещо
    не може винаги всичко да е както трябва ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

хахаха пък мен един сладур ме изпраща до къщи и и аз викам седа ще го целуна,пък имаше доста лед и точно ореди да се целуне се хлъзнах и за малко да падна,но разбира се имаше втори шас всичко беше ок и точно се прибирам и пак се хлазнъх и тоя път вече падна и така се фраснах ужас но поне си изкарахме доста весела изстория от тва

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    мн е гадно в такива ситуации и на мен ми се е случвало обаче от обратната страна даже пак беше с рейс голям смях беше
    И ти как реагира? А на него/нея тъпо ли му/и беше ?
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ем да Веднъж след една среща момчето ме изпращаше до нас, ама точно този индивид беше от най-срамежливите и нищо не искаше да направи. И аз го целунах с намерението да избягам като по филмите след това. И се изръсих по стълбите, щото беше вечер и беше тъмно.
    ей тва е много добро и той точно поради факта ,че е срамежлив сигурно не ти е помогнал ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх милия... Иначе да случвало ми се е... едно момче ме изпращаше на спирката и аз се усмелих да го целуна но по бузката (впрочем доста сладк осе получи) ... ии доволна от постижението ми се запътвам към трамвая...но понеже малко се забавих трямвая щеше да затвори вратите под носа ми иии аз изкрещях "Нееее!!!" ... иии спрях трамвая... беше ми супер неудобно... После се качих ... седнах на една седалка и се скрих защото цялата се бях изчервила...!!!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Охх милия... Иначе да случвало ми се е... едно момче ме изпращаше на спирката и аз се усмелих да го целуна но по бузката (впрочем доста сладк осе получи) ... ии доволна от постижението ми се запътвам към трамвая...но понеже малко се забавих трямвая щеше да затвори вратите под носа ми иии аз изкрещях "Нееее!!!" ... иии спрях трамвая... беше ми супер неудобно... После се качих ... седнах на една седалка и се скрих защото цялата се бях изчервила...!!!

хахаха пича се е почуствал сууупер глупаво Сякаш ако останеш още 1 минута с него и ще се самоубиеш
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

хахаха пича се е почуствал сууупер глупаво Сякаш ако останеш още 1 минута с него и ще се самоубиеш
    Абее нe точно...смисъл ние отдавна се знаехме и всеки знаеше че харесва другия ама... реших да е по забавно... като действам лекичко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си