- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на косата
Здравейте. Искам да попитам защо, след като си изправя косата, след час, два вече ми се е начупила?![]()
ne znam i az iskam nqkoi da mi otgovori i pri men e sashtiq problem ama veche ne me vliq e mnogo zashtoto shteq izpravqm traino
www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P
Ддз .. може би не я изправяш като хората.Също така слагай лак след изправянето.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от filito
Купи си терапий за права коса и повярвай ми ще има ефект![]()
pfXA
не е желателно да се слага лакПървоначално написано от sladka__droga
btw от него се начупва косата
![]()
pfXA
кви са тия терапии? и аз искамПървоначално написано от de_ni_4ka
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
По принцип не вярвам на подобни продукти, но преди време се подлъгах да си купя един балсам (без отмиване), за изправяне на коса с четка+сешоар/преса, на L'oreal. Иииии, останах доста доволна. Слага се на влажна, предварително подсушена с кърпа коса. Розова опаковка, серията Studio HotLiss, цена: около 8 лв.
П.П. Моята коса също е доста чуплива (меко казано), но се изправя за доста по-дълго време с този балсам.
Това, което е лесно, не е интересно.
Първоначално написано от sladur4etyYy
ами аз си я купих от oriflame преди 1 месец , то е като маска за коса само че не се слага в корените на косата а върху самата нея и след като се изправиш не ти се начупва , докато не я намокриш ест![]()
pfXA
И аз имам такъв проблем за това си поръчах балсам за изправяне на коса от Ейвън и се надявам да има ефект.
И аз си поръчах,но ефект-нулев!Поне при менПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Еми тя попринцип се начупва от влагата ... в това време...логично е.![]()
Преди да се изправиш слагай по-силно фиксиращи продукти(като пяна и балсами) и по - повече и предполагам няма да имаш този проблем.Аз така правя.
п.п.Може да е и от пресата ти...ако не изправя хубаво.Аз преди имах една много смотана преса.Още не съм излязла от нас и косата ми се начупваше.
Аз използвам балсам на Сънсилк за права коса.Уж не се начупва толкова.Но това много зависи и от времето - когато е влажно се начупва или ако не си я изправиш добре.Слагала съм си и пяна, и лак и пак се разваля,ако е такова времето.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и аз имах същия проблем, докато фризьорката не ми донесе някакви кристали внос от Италия със силиконов екстракт или нещо такова...Повярвайте като си сложа на мокра коса няколко капки после с преса не мога да я накъдря![]()
![]()
![]()
те са на Еchosline v4
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
И при мен е така..изправям си косата с преса и след малко пак се е начупила..мн се дразня така. Поне знам че причината май е в това че пресата ми е пълен буклук.Не съм фен на лака за коса..
Най-важното нещо при изправянето на коса и въобще при употребата на преса е да се използват термоустойчиви масла ,които ще я защитят от високата температура на пресата.Аз рядко използвам преса,но когато го правя слагам -Wonda лосион ,който защитава косата и същевременно прави изправянто по-трайно и лесно.Ако времето е влажно,както е в момента изправянето е неефикасно,при условие ,че не е използван стилизиращ продукт.
Първоначално написано от SoFarSoG00d
От къде си си купила лосиона?
pfXA
такъв лосион.по-скоро мляко има на Елсев златисто и червено,чудна работа чъеши,10 лв струва.Също косата ти явно е много мека,за това,а и може пресатати да е най-обикновена,купи си с керамично покритие има и от по 25 30 лв...пяна за коса преди изправяне-не ти препоръчвам,лак за коса-да,но малко.Иии най-вече просто не я исправяй сигурна съм,че би могла да я натъманиш и без да я изправяш...аз лично реших да не си вредя повече на косата супер много оредя и цъфти ужас,едвали искаш и твойта коса да е такава като моята.Просто не я исправяй ,вместо да я иаправям аз лично или я къдря с ролки или на плитки...а ако неискаш да ме послушаш добре ще е да си купиш подхранващи масла наа Глис онез дето се расклащат и после се пръска около 6-8 лв са .Айе![]()
Първоначално написано от otkachalchica
Просто питах от къде си е купила лосионамоята коса си е перфектна , както и пресата ми .
pfXA
Първоначално написано от de_ni_4ka
и викаш язък за писането ми,а?
Еййй и ти каза една глупост...как от лак ще се начупва коса , с него се фиксира прическата![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
И аз искам да знам от къде го купуваш,ква марка е и колко струва?![]()
Ох, и мота коса адски много се начупва... дори още като съм си вкъщиКупих си пияна за изправяне. Може би незнам как се използва (ако някой може да ми обясни, ще се зарадвам много) и не ми се получава. Приглаждащ крем имам - никакъв ефект. Опитах и с лак и отново неуспех ... Някакъв съвет ?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()