.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa
    Ох, и мота коса адски много се начупва... дори още като съм си вкъщи Купих си пияна за изправяне. Може би незнам как се използва (ако някой може да ми обясни, ще се зарадвам много) и не ми се получава. Приглаждащ крем имам - никакъв ефект. Опитах и с лак и отново неуспех ... Някакъв съвет ?
    и аз съм така..когато времето е влажно направо се начупва ужасно дори да съм с професионална преса...иначе ако не е кофти времето косата ми седиии супер праваа..така че..според мен няма оправяне..поне за себе си така съм остановила

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Изправяне на косата

Цитирай Първоначално написано от filito
    Здравейте. Искам да попитам защо, след като си изправя косата, след час, два вече ми се е начупила?
    Защото ти е чуплива...Използвай кристали или лак за коса...

Ми ако попринцип си с много чуплива или къдрава ксоа е нормално.. Слагай повечко лак.Аз съм с леко чуплива коса и след изправяне и малко повечко алк ми седи без да мърда 2-3 дена.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ne i ne misla da q izprawqm po tozi nachin samo presa... az daje pochti ne q izprawqm, samo ponqkoga britona... inache po priroda si mi e prawa

Косата ти е чуплива. Слагай повечко лак може би. А може и просто пресата ти да не е от най - добрите. Моята коса попринцип също бързо се начупва, ако си я изправям с сешоар, но пресата ми държи много.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    Цитирай Първоначално написано от de_ni_4ka
    Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    такъв лосион.по-скоро мляко има на Елсев златисто и червено,чудна работа чъеши,10 лв струва.Също косата ти явно е много мека,за това,а и може пресатати да е най-обикновена,купи си с керамично покритие има и от по 25 30 лв...пяна за коса преди изправяне-не ти препоръчвам,лак за коса-да,но малко.Иии най-вече просто не я исправяй сигурна съм,че би могла да я натъманиш и без да я изправяш...аз лично реших да не си вредя повече на косата супер много оредя и цъфти ужас,едвали искаш и твойта коса да е такава като моята.Просто не я исправяй ,вместо да я иаправям аз лично или я къдря с ролки или на плитки...а ако неискаш да ме послушаш добре ще е да си купиш подхранващи масла наа Глис онез дето се расклащат и после се пръска около 6-8 лв са .Айе

Просто питах от къде си е купила лосиона моята коса си е перфектна , както и пресата ми .

и викаш язък за писането ми,а?

ти пък не съм казала такова нещо (wasntme)
    pfXA

Цитирай Първоначално написано от SUSSIE
    Цитирай Първоначално написано от de_ni_4ka
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Ддз .. може би не я изправяш като хората.Също така слагай лак след изправянето .
    не е желателно да се слага лак btw от него се начупва косата

Еййй и ти каза една глупост...как от лак ще се начупва коса , с него се фиксира прическата

еми да начупва се косата от лака , и btw имах предвид когато само се изправя да не се слага лак когато се топираш пр. това е друго нещо вече няма как без да го ползваме !
    pfXA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си