Цитирай Първоначално написано от 48700200
Така скоро имам рожден ден някъде след 9 дена... И мисля да си го празнувам... Така първата ми любов(несподелена) и съща така една от най-добрите ми приятелки.. Неска така малко си приказвахме ,с нея по принцип преди много си говорихме ,но вече само здравей здрасти..повечко ако си пишем в скайп и винаги си говорим на теми от сорта колко си държим един на друг и т.н. Та неска като си говорихме и тя ми каза че държи да присъства на рождения ми ден...Сега какво да направя?! Да я поканя ли? Защото ме е страх от това че може би все още имам някакви чувства към нея макар да е минало доста време не сме били заедно,но сме били много близки...И може би винаги ще изпитвам нещо към нея... Та от време на време ми говори някакви неща и ме кара да се замислям дали да не пробвам да я спечеля..Говори сякаш иска да е с мен...А накрая не..Може би е свикнала да и обръщам пълно внимание... Та какво да правя?

П.С. Казах й че някой ден ще я целуна така когато не очаква и попитах тя какво ще направи?И тя каза че на момента ще измисли... Така също от време на време като се лигавим и аз като и кажа като те хвана на тясно и тя вика ти от 2 години все ме хващаш ... Ама все още не мога да събера смелост да го напрая.ДА пробвам ли да я целуна?!

значи всички казахте целуни я нищо не губиш ,но никой не гледа старата тема вече,пък бях задал няколко въпроса... Кога да я целуна в даскалото ? Или да я поканя на РД и да я целуна там... ?!

П.С. Днес и напомних че ще я целуна че съм и обещал да си открадна целувка.. И тя каза ще видим..Не каза " не може" , повтаряше ще видим ще видим.. Какво ще значи ,как да си го преведа...Или да не бера празни надежди!?