- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?
Никога няма гаранция дали ще те зареже, защото всяко нещо си има край и все някога ще скъсате.Първоначално написано от sladko_teenche_v
А за това дали е с теб само заради секса - ако ти откаже секс, можеш да си почти 100% сигурна че плътските удоволствия не са му приоритет.
Имаше едно момче от София, което беше дошло до Варна за да ме види - някви чат истории бяха.. имахме около седмица на разположение и в тези страхотни 7-8 дена не бяха целувки, романтики... дойде часът в който аз спах у квартирата му, там при неговите колеги, с които беше дошъл (програмист беше, и не много по-голям от мен, не се шашкайте). Още по пътя ми каза че няма да правим секс при което адски се озадачих, но и много се трогнах.. направо бях учудена и зашеметена какви хора може да има.![]()
Беше и лято и спахме голи, но единственото което правехме беше да се целуваме и прегръщаме - само това! Цяла вечер не ме остави от целувки.. беше толкова нежен. На моменти имах чувството че няма да издържи (е, аз не издържах!) и даже два пъти го питах да не е размислил - аз нямах против да го направя с толкова страхотно момче, но той отказа категорично, каза ми че не е животно и че е важно аз да зная че за тая седмица не е дошъл да ме ебе... просто бях впечатлена.. Още си спомням с радост и с мъка дори за този младеж.
За мен това е знакът, че някое момче не е с теб само заради секса!
А това за зарязването.. няма нищо сигурно в тоя живот. Същия тоя младеж ме заряза след месец и половина връзка заради тъпото ми поведение (а и предполагам разстоянието си е казало думата). Всичко зависи от теб и отчасти от него, но ако се държиш добре, не се правиш на палячо (като мен.. съсипах си готината връзка.. ><), няма да те отрежат.
И помни, че сигурни неща няма. Доста често краят не може да се прогнозира. Понякога розовите приказки завършват с брутален черен край - на хората им изстиват чувствата, или си изневеряват, или пък единия (започва да) се държи тъпо...
Понеже видях че си писала за "Не мога без теб"... Мила, не се доверявай толкова на думите, колкото на действията. Показват много повече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride