- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане-към женски пол!
Какво би ви зарадвало, т.ест от какво св впечетлявате.
От много неща.Задаи конкретна ситуация.Какво имаш точно впредвид,впечатление за какво?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Примерно от какво бихте оценили някакъв голям подарък или не6то малко, но от сърце.Първоначално написано от kobrichka
предпочитам нещо малко. (ако говориш за подаръци,понеже нещо не си много ясен... )Първоначално написано от hitriq
Бих оценила това,което е той всъшност...Как се държи с мен и т.н.А,за подаръци няма кой знае какво значение....![]()
Съгласна съм. : ) Подарък от любим човек винаги е хубав подарък. : ) Примерно един от бившите ми ми беше подарил една гривничка. Не беше нищо особено, той дори нямаше намерения да ми я подарява. xD Обаче беше от Него и много й се радвах. : )Първоначално написано от slun4ice_90
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Малко,но от сърце.Нещо с което просто да ми покаже,колко много ме обича и държи на мен.Първоначално написано от hitriq
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
По скоро бих оценила държанието към мен , отколкото подарък или нещо такова .. А ако говорим за подаръци - нещо малко , но да знам , че е подарено от сърце и с любов![]()
.. само болката е истинска ..
..bi me zaradvalo nqkoi da me gushne......za men povedenieto e po deistvitelno ot dumite....prosto edna pregrydka,s koqto da pochuvtvam che sym neobhodima na nqkogo.....
Дори и една усмивка би ме зарадвала,един малък жест (:
Суетата.Моят любим грях.
Ще ти дам пример аз от какво бих се зарадвала![]()
На рождения ми ден, Той пръв дойде да ми чистити. Казах му да не носи подарък сутринта, защото щях да празнувам вечерта (та както и да е). Когато го видях на вратата с червена роза в ръка и една от най-чаровните му усмивки..lol След това малко 'подаръче' всички други, които получих не ми се сториха толкова красиви..и не им се радвах повече
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
az mislq 4e jesta e po-vajen otkolkoto samiqt predmet.
точно в момента..най бих се зарадвала някой да ми каже,че има нужда от мен...отдавна не са ми го казвали...![]()
БТВ не разбрах много темата,така че може и да не съм отг както трябва
Аз бих се зарадвала на всякакъв подарък,независимо дали е голям или малък.Просто защото във всеки един подарък се крие мил жест и...това е напълно достатъчно,за да знаеш,че те цени и уважава.
Но конкретно : бих се зарадвала на нещо,което е ценно и за двама ни и е свързано с някакъв спомен.Или пък нещо,което през цялото време е знаел,че искам и ми го е взел.![]()
едно момиче може да се зарадва от нещо скъпо и лъскаво а в същото време нещо дребничко и мъничко да я зарадва супер много
az bih se zaradvala ako napravi neshto sladko i smelo za men a za podarak neshto orginalno izmisleno neshto koeto da znachi mn za men i toi da go znae ne mojej da nauchkvash sam trqbva da razberesh vsqko momiche e mn razlichno zapomni i vsqko jelae i mechtae za razlichni neshta![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
аз също бих се зарадвала на нещо малко ,но изпълнено с любов.Пък и не е нужно да бъде нещо материално,среща на по джоб и кола също е много мило по някакъв странен и очарователен начин .поне за мен...
Бих се зарадвала на много неща като мил жест от някой, неочаквани хубави неща ако ми се случат, забавно прекарване в добра компания...абе с една дума на доста неща се радвам...а бих се трогнала ако се случи нещо което искам от много време от някой човек или приятел...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам нужда от тебПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
An Evil Man
Мда... зависи според момичетоПървоначално написано от x3eme
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Колкото и малко да е, ако е от човек, на когото държа, ще се зарадвам супер много![]()
nicolepcd
и нека не забравяме че не подаръка е важен а жеста
Толкова клишета на едно място скоро не бях виждала ...![]()
Колкото и повърхностно да звучи днес, по-точно в момента бих се зарадвала ако някой ми се появи пред вратата с голяяяям шоколад милка![]()
Да обичаш малко- няма смисъл. Да обичаш много- няма кого.
Ами аз пак ще го кажа. Ако става дума за подарък - мен ме впечатляват цветя. Също така се сещам за една история, в която момчето беше подарило на момичето една гливна, която винаги носи. Това също ми изглежда супер мило.Но мен цветя най-много ме впечатляват.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.