.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Мега фен Аватара на Infinity

Опишете стила си!!!

Здравейте всички..та така темата е да опишете стила си ...преобладаващите ви дрехи в гардероба..имали ли сте такъв период,в който сте сменили стила си от веднъж
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на GerYy
    ami imam dosta elegantni i stilni neshta zashtoto mi se nalaga dosta chesto da se poqvqvam na scena

Град
    Инкогнито
    Като видя нещо което мога да си го позволя и ми харесва си го взимам
    Ми в гардероба имам дънки, джински, боксерки, тениски, потници, блузи и 1-2 ризки. и тва е за сега
    ПП забравих чорапи

Аз се обличам различно,в зависимост от настроението ми.Понякога нося по-елегантни дрешки,а понякога изсулени

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    stila mi e nestandarten.drehite,obuvkite i bijutata sa mi ekstravagantni-mnogo ekstravagantni.Imam dosta oficialni drehi za slu4aite,v koito pose6tavam nqkakvi svetski subitiq(po zaduljenie),no i te sa ekstravagantni.Kogato naprimer si haresam ne6to,no sum go vidqla v burzinata i neoga v momenta da si go kupq muja mi mi kazva"spoko,Darka,do utre nikoi nqma da go vzeme,malko hora nosqt drehi kato tvoite." az haresvam stila si-razli4na sum

Мега фен Аватара на Infinity
    аз съм на 13г. и засега стила ми е по-шарен,ако мога така да го нарека ..цикламени суитчърчета..и разни такива,но определено го правя с цел да не изгледждам като 43г. абе дрехите са ми определено стандартни,но в повечето случаи са различни защото повечето момичета се стараят да приличат на по-големи
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    През много стилове съм минала, но сега си се нося както на мен си ми харесва.
    Някаква черна блуза, дънки и кецове.
    Това е...
    Иначе нося джунджурийки... гривнички, обици и тн...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Винаги гледам да е нещо свежо .. Примерно зимата всички са с тъмни цветове докато аз залагам на ярките - цикламено, синьо, оранжево..
    Обичам да се нося и на катове. Примерно една тениска и поло отдолу, или сега примерно си взех една туника зелено-кафяво с къс ръкав и отдолу ще си слагам една бежова блузка с дълъг.. Пак гледам с нещо да освежа.
    Не знам защо бижута не нося. Обожавам да разглеждам, но никога не съм си купувала..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Моя стил .. - МНОГО ЦВЕТОВЕЕЕЕ..
    ако се носех бяло и черно щях да полудея..не мога !!
    По магазините често си харесвам разни хипер шарени гривнички , обички..
    Докато приятелките ми са с пуловерчета , шалчета , токченца..
    За кецове никой не се сеща.. !

Love the KEC !!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Постепено си сменям стила - запалвам се по черното.

Супер фен Аватара на breathless
    Стилът ми не е нищо особено, но на мен си ми харесва. (:
    Дънки,тениска, суитчър и кецки. > http://prikachi.com/files/564741g.jpg (само дето вече не ги нося тея кламери на кецовете (: )
    И гривни,герданчета и обеци.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

еми моя гардероб е доста обширен ... като тръгна сутринта да търся дрехи и ставам 1,2 часа по рано че.. докато се оправя и т.н търся из щафовете все едно нямам кво да облека имам и елегантни ... тинейджъски най различни преобладават в мен мога да се облека и като бебе ... кат дете на 10,11 години стига да ми е настроението такова

Ако се разрови човек в моя гардероб може да се докара като емо , метъл , фешан и елегантно .. Имам доста разнородни дрехи. От преди година и половина са ми останали метълските тениски , едни широки поизсулени панталони кецове.... Също имам доста фешански дрехи ( те са от последно време) , но ги съчетавам така , че да не изглеждам като извадена на ксерокс .... Просто много мразя манията copy - paste , която върлува масово сред тийновете. Имам и елегантни дрехи : джинси официален панталон , ризка пуловерчета.... Като цяло копувам си каквото ми хареса без то да принадлежи към точно определен стил и се старая да се отличавам от еднотипно облечената тълпа.

Moq stil e sporten!Imam mnogo maratonki,nqmam obuvki s visok tok!Obojavam dunki!Preobladavashtiq cvqt v garderoba mi e cherniq!Nishto osobeno,po skoro nebrejno,no si me kefi!
    За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!

Обаче всички си мислите,че сте уникални с цветните гривни,значки,кецки,различ и връзки,етц... а по улиците всяка втора е такава

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Обаче всички си мислите,че сте уникални с цветните гривни,значки,кецки,различ и връзки,етц... а по улиците всяка втора е такава
    Не всички.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Е,хубаво,де,нямах предвид абсолютно всички

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    миии спортно..

маратонки, кецове, дънки, анцузи, тениски, някви странни горници, една идиотска шапка ама много ме кефи ии тук там се мярка някаква по-така блуза

нося се предимно в черно, кафяво, бежово, тъмно зелено, тъмно лилаво, бяло.. ярките цветове и шаренийки са рядкост в гардероба ми
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Общо взето на два цвята.
    И гледам винаги да има бижу в тон.
    На пластове.
    Цветове... всяк'ви. Претенции нямам, но да ми отива.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ще ми бъде мн яко ако пуснете и снимки !

Град
    Видин
    Не съм много сигурна но май нямам точно определен стил.От пуловери до всякакви тениски иии дънки.Но не и поли и рокли (напраоо не мога да ги търпя по себе си)

Наобратно на другите

Тва ми е стилът като цяло.Обичам сиви суичърчета, класически дънки и високи кецки, по възможност Nike Airforce/Dunk/Vandal ...

drehi

имам всякакви дрехи не се придържам към стилове купувам всичко което ми хареса и ми утива

емииии принципно се нося нещо от сорта на спортно-елегантно... в общи линии е ту с кецове, ту с токчета, ту с широките дънки, ту с късите поли... имам всевъзможни дрехи и джунджуриики, тъй че стилът ми е в зависимост от настроението предполагам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си