Виждам, че има такава тема, но един човек не е способен да дава толкова много есета.Надявам се, тедичка да няма нищо против и аз да тегля, защото и аз имам акаунт.
Давайте линковете и до края на дена ще ви ги сваля. Можете да питате тук, ако нещо не ви е ясно в сайта, ще помогна.
Сега ще ви покажа, как да качите материал в помагалото, за да ви дадат 30 дни безплатен абонамент. Това са просто доброжелателни съвети !

Как да качвам в помагалото, за да съм сигурен/а, че ще ми го одобрят?

1. Качвайте свои материали, не копирани от интернет, защото в сайта вече ги има.
2. Слагайте пунктоационни знаци, защото хем те удължават символите, хем е по добре естетически написано.
3. Биографий не приемат.
4. Снимките са интересни, но не удължават символите и не допринасят за сигурното качване на вашето произведение.
5. Когато пишете се уточнявайте, а ако правите план на дадено произведение пишете внимателно точките, така, че да става ясно за кое произведение става въпрос и какво се разказва в него.
6. Ако превеждате, използвайте онлайн / речник, за по сигурен превод на дадените думи.
7. При правенето на тест, трябва да сте сигурен, че отговорът на даден въпрос е 100% вярен.
8. И една хитринка. Когато пишете материала си, можете да уголемите шрифта си с един сайз, не повече. Така е по естетически красиво, пък и леко увеличава символите.