- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МИНИ ЕПИЛАТОР ТУИЗЪР
Някой може ли да сподели дали наистина неболи с него![]()
сестра ми даде 50 лв дали го тва + зарядно за батерий..не боли каза ;
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
щом е епилатор значи ти скубе космите щом ти скубе космите значи боли
а къде може да се намери.. или само по интернет може да се поръча ?
q pusnete nqkoq snimkai kva e razlikata..po princip s epilatorite si boli..
Cruel Intentions
http://tv-butik.com/index.asp?pid=62684&tn=productviewПървоначално написано от mysterious93
Аз разбрах, че не е епилаторщом е епилатор значи ти скубе космите щом ти скубе космите значи боли
А дълго ли държи без косъмчетасестра ми даде 50 лв дали го тва + зарядно за батерий..не боли каза ;![]()
Е нз човек,не съм и късал дънките за да видя :ДПървоначално написано от Dian4ety
А дълго ли държи без косъмчета![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
да и мен доста ме заинтригува тва.Ако някой може да каже колко време издържа без косми, дали боли и колко време приблизително отнема премахването на космите - зашото сякаш няма да става много бързо, но ако някой може да отговори ще съм му много благодарна
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Няма епилатор,койот скубе безболезнено,има такива,при които болката се усеща по0малко и такива,които са истинска касапница.
да и на мен не ми се вярва много да е ефикасен "безболезнен" епилатор и то на толкова ниска цена, но явно и никой не го е поръчвал, за да знае...Първоначално написано от varnen4e
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Ама хора това не е епилаторВище какво пише в сайта "Открийте най-новия начин за премахване на нежеланото окосмяване от лицето и тялото по-бързо, по-лесно и безболезнено от традиционните пинцети" => не работи на принципа на пинцетите
![]()
![]()
миииии те и епилаторите работят на принципа на пинцетитепък и с тях пак боли а на този "продукт" пише, че не боляло