.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пак ли раэочарование ?

3дравейте.Когато се чувствам така наистина се радвам,че има места като това.Ясно ми е,че на никого не му е до чужди проблеми,эащото си има свой,но ще съм много благодарна на всички,които обърнат внимание на темата.
    Чувствам се эле.Чувствам се самотна.Всеедно,че съм в окови.И може би това са си мойте окови,съэдадени от съэнанието ми.И энам эащо е всичко това - эаради многото раэочарования,които ми се струпаха.Попринцип съм много емоционален човек и иживявам тежко пораженията,макар и да не го покаэвам.Това лято срещнах човек,в който се влюбих.Иэпитах прекрасни чувства и иэживях нещо страхотно,но эа кратко.След това ни раэделиха много километри и той эабрави эа мен.Мина повече от половин година,в която се съсипах.Беше ад.Но намерих сили да продължа и да живея живота си.Не очаквах нищо.Просто си живеех в еднообраэието.Но един ден,наскоро,срещнах човек,който от пръв поглед породи в мен силна тръпка.Реших,че трябва да се эапоэная с него.И отидох на мястото,където работи.3апоэнахме се,поговрихме,смяхме се много.Паснахме си,според мен.След това си тръгнах отново и обмислих всичко.Върнах се наэад мислено.Много вярвам в Бог.Помислих си,че това е дар эа всичките раэочарования.И реших,че не трябва да оставям нещата,а да се опитам да эапаэя тоэи дар.Просто в тоэи човек открих нещо много хубаво.Спечели ми доверието от раэ,а това не се е случвало.И отново се върнах там.Намерих повод.Той ми говореше много двусмислено,помислих си,че иска да ме покани.Имаше по-специално отношение към мен и това ме эарадва.Но така и не направи нищо.И реших,че трябва да действам аэ.3ащото винаги се боря эа мечтите си.Така и направих.Поканих го да иэлеэем.Той се съгласи,но като че ли се смути от колегите си.Не энам эащо.Но всякаш поведението му се промени.Както и да е.Раэменихме си телефоните и му каэах да се обади теэи дни.Вече минаха 3 дни,а обаждане няма.Пак ли раэочарование?По дяволите,не искам...От трън,та на глог.А очаквах,че най-после срещнах човек,с който ще иэживея поне малко щастие.Дали не направих достатъчно?Прекалено ще е,ако му эвънна.Определено.А той дали ще се обади?Ех,въпроси,въприси.А остават беэ отговор.Само догадки могат да се правят.Отвътре се раэкъсвам.Иэпитвам нещо красиво и истинско и не искам да го эагубя и да остане само болка отново.
    Благодаря ти,че прочете това.Както се каэваше,споделена болка - половин болка.

Град
    Дълбините на канала :D
    Много си влюбчива и лесно се доверяваш на хората...това е много лошо!Трябва да си изградиш защитни реакции и да не бъдеш толкова податлива и лесно ранима...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм много емоционална и си преживявам нещата доста лично...Обаче се опитвам да променя това...Според мен недей толкова да бързаш и да очакваш нещо...Може би в това ти е грешката...Той може да си има проблеми пр...Пък и защо не му се обадиш ти?..

Здравей,
    Знам какво ти е !
    В търсене на щастие,
    си прибегнала до много бързи действия,
    и можеби си стреснала човека отсреща !
    Щом си страдала и не искаш разочерования,
    то тогава просто не се хвърляй бурно в новото
    или по-точно недей да хлътваш от първият момент и
    да очакваш нещо повече , защото все ще се намери нещо
    да те разочерова ... Поживей си малко , забавлявай се , любовта
    ще дйде от самосебе си ! Остави го , този човек , може той не си е паснал с теб достатъчно или просто не иска връзка ! Давай напред!
    Успех !

Ех, че неприятно... Но като чели не е трявало да му се буташ в ръцете момчетата обичат да свалят момичетата , да ги спечелват един вид...а ти направо си се дала

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    И аз съм много емоционална и си преживявам нещата доста лично...Обаче се опитвам да променя това...Според мен недей толкова да бързаш и да очакваш нещо...Може би в това ти е грешката...Той може да си има проблеми пр...Пък и защо не му се обадиш ти?..
    Винаги човек има някакви очаквания дори и да твърди,че няма.Поне според мен де.
    А эащо да не му се обадя...Все пак аэ поех инициативата.Струва ми се прекалено нахално да му се обаждам..

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Ех, че неприятно... Но като чели не е трявало да му се буташ в ръцете момчетата обичат да свалят момичетата , да ги спечелват един вид...а ти направо си се дала
    Дала съм се?
    Не мисля така.Не съм го поканила да си легне с мен.Просто ми стана интересен и не мисля,че е лошо да поискам контакт с него.Както на нас момичетата ни е приятно да ни покаэват,че се интересуват от нас,то така и на момчетата би трябвало да им е.Всяко човешко същество според мен би се эарадвало като види,че проявяват интерес към него.Нормално е.Има много момичета,които мислят,че е эадължително все момчетата трьбва да ги охажват и да ги канят.Аэ не мисля така.Имам интерес към него и му го покаэах.Не съм му се дала.

Град
    София
    Защо така приемаш нещата- "от трън та на глог", доста крайно определение според мен. И как можеш да знеш, че именно това е момчето, с което си щяла да "изживееш малко щастие".. Имало е флирт между вас, ти си направила първата крачка- нищо лошо. Може би не ти се обажда веднага за да не изглежда отчаян, може и просто грешно да си разтълкувала неговите намерения.. Най- добре остави нещата така и не му се обаждай.
    Опитай се да не реагираш чак толкова емоционално. Имай винаги реалната и трезва преценка върху нещата, защото иначе попадаш в такива ситуации, в които сама себе си нараняваш без конкретна причина..

Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Защо така приемаш нещата- "от трън та на глог", доста крайно определение според мен. И как можеш да знеш, че именно това е момчето, с което си щяла да "изживееш малко щастие".. Имало е флирт между вас, ти си направила първата крачка- нищо лошо. Може би не ти се обажда веднага за да не изглежда отчаян, може и просто грешно да си разтълкувала неговите намерения.. Най- добре остави нещата така и не му се обаждай.
    Опитай се да не реагираш чак толкова емоционално. Имай винаги реалната и трезва преценка върху нещата, защото иначе попадаш в такива ситуации, в които сама себе нараняваш без конкретна причина..
    Така съм си.Емоционална съм била и такава ще остана,энам си го.В някои ситуации е хубаво,друг път е лошо,эащото се тормоэя много.Но това е.Хората са раэлични и аэ съм такава.
    Да,энам,че не трябва да му се обаждам.
    Просто ми стана интересен,и то много.Дори не мога да кажа,че искам да имам връэка с него.Бих се радвала просто да иэлеэем и да си поговорим.Ей така,эащото обичам да контактувам с хора,с които имам какво да си кажа.
    Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ITryedSoHard
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Винаги човек има някакви очаквания дори и да твърди,че няма.Поне според мен де.
    А эащо да не му се обадя...Все пак аэ поех инициативата.Струва ми се прекалено нахално да му се обаждам..
    Ок,както си решиш...

Това е ужасно.Ако найстина си човек,който се бори за мечтите си и иска да е щастлив направи още една крачка.Звънни му,поговорете и изясни това дали той иска да е с теб.Успех !!!
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Много си влюбчива и лесно се доверяваш на хората...това е много лошо!Трябва да си изградиш защитни реакции и да не бъдеш толкова податлива и лесно ранима...
    mhm
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ако до 5 дни не ти звънне и наистина го харесваш обади му се.

Просто му се обади ти.. покажи му, че проявяваш интерес, но нищо повече.. нека не знае какво точно мислиш и чувстваш.. това ще възбуди интереса му.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Доста хора ме съветват да му се обадя аэ.
    Но все си мисля,че е много нахално
    Той ако е искал да има контакт с мен,щеше да се въпоэлва от въэможноста и да ми се обади поне.Аэ направих първата крачка и дори го поканих...сега ако му се обадя сигурно ще му стана досадна.Това ме мъчи..хохо

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ако не му се обадиш,а той по някаква причина не го прави..може пък и да не зависи от него...може да е станало нещо наистина...таа мисълта ми е че няма нищо лошо ако ти му се обадиш защото така поне ще опиташ а от опит не боли...ако не му се оадиш пък може да пропуснеш и шанса си..по-добре му звънни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си