- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ощетени откъм оценки
mdaПървоначално написано от m3talmania
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ами да доста ме подцениха тази година гадините.Ама 2рия срок
![]()
Емиии този срок май не са ме подценили, само по Френски ми писа 5ца а трябваше 6ца...ама втория срок ще се поправя,а по География едно съученичка ме прецака и г-жата заради нея ми писа 5ца а не 6... и няма стипендия. А иначе миналата година г-жата по Биология ме затопи, първи срок само 6ци и 6 за срока а вторият срок имам една 4ка и две 5ци при което тя ми пише 4ка за срока и 5 за годината. Много се тръшках майка ми ходи при нея и тя нищо... при което кат ни раздава бележниците на края на годината и аз и викам "Г-жо докато другите учат за изпити за кандидатстване във ВУзове,ние с вас ще се изпитваме за повишаване на оценката." и тя горката щеше да падне. И за сега...да чукам на дърво нямам проблеми...Б*хти учителите!
ми имало е години, когато са ме ощетявали, но сега съм доволна от оценкте ми този срок, напълно съм ги заслужила и не са ме ощетявали![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
БЕЛ
Рядко, но се е случвало..![]()
![]()
Какво да кажа за учителя ми по физическо, който ощетява всички..аз съм в езикова гимназия, а той ни изпитва по графици и още куп простотии..например учихме 1 месец баскет..на мен изобщо не ми харесва спорта и не мога да го играя, макар че имам 5 на него...и сега за годината ми е оставил 4 при условие, че всеки път съм със спортно облекло (както той иска..) и му влизам редовно в часовете..играя на баскет,волей,лека атлетика или квото учим..
![]()
и така разваля успеха на всички..![]()
![]()
п.с сега поне до края на годината ще играем волей, че там съм доста добра![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от radinaaa
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да, имало е такива случаи
Ама пък са ми и давали![]()
nicolepcd
mai nqmam takiva![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Много ощетен, особено спрямо другите-незнаещи, имащи по-високи оценки от мен. Но няма да започна да се подмазвам на никой по никакъв случай заради някакви си цифри, и да-няма да спра да псувам сичките смотани комплексирани даскали на майка, когато ме преебават пред целия клас.
Еми да имало и такива случей ..
Но нищо не може да се направи кажа ли на наще не не то не е вярно на теб се учителите са ти виновни уе!![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥