.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Как се справяте????

Как успявате да сте в идеална форма непрекъснато...... как успявате + това да учите , да обръщате внимание на родители...гаджета..... Кога спортувате???? Леле на мен 24 часа са ми малко. Успявам някък си , но на края на деня съм скапана, а вие?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Много трудно..Трябва да съчетавам и тренировките,на които се иска от мен да се раздавам напълно,училището-и там всичко трябва да е перфектно защото съм в езикова..Гаджето,приятелит ,родителите..И в крайна сметка става така,че нямам време да се наспя дори.И капчица време за мене не ми остава но засега ще търпя няма как.

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Ох леле ами и аз съм така нараво откачам!Сутрин до към 12.30 попринцип на даскало след това веднага на уроци връщам се 16.00 излизам с гаджето до 17.30 и после попринцип отивам на фитнес за около 1 час или полувин зависи от времето ми сядам и уча до към 20.00 после излизам с кучето до към 20.30 и след това на компа това ми е ежадневната програма,но имам и облекчения сряда и пртък нямам уроци,а и когато наще са се прибрали преди мен извеждат кучето!(не казвайте,че отделям малко време на гаджето,защото е от моя клас )Но когато дакажем събота или неделя ми остане време отивам половината ден на фитнес или шопинг смис маникюр масаж,педикюр и тн.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^moje li da te popitam ot koi grad si i na kakvi ceni vurvqt masajite tam?pitam,za da sravnq,za6toto sum masajist.

Ami az ot dosta wreme ne sym hodila i ne sym sig naposledyk kak wyrwqt utre 6te pitam edna moq fr tq be6e hodila skoro

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нямам приятели, нито гадже.
    По-лесно ми е да уча, след спорт..
    С родителите на вечеря си говорим достатъчно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ех айде айде ..нямате време да спите, нямате време да учите а време за пс-то имате.. пха .. като се заоплакватее като че ли сте на 100 години.. а като трябва да гледате деца и да се грижите за семейства как ще сте?

аз лично съм до 14 на училище всеки ден, след това до 17 съм с гаджето ми,има и дни в които не се виждаме щото ни се разминават графиците но това става само във вторник защото той е до 17 часа по задължения ..и понякога в неделя не се виждаме по други причини. От 17 като седна да уча уча до когато трябва, нямам определен час и докато не приключа не спирам..имам добри оценки.. 5 6 5 6 и с наще си се виждаме на вечеря и след това вечер съм при тях гледаме някой филм.. и за пс имам време..и се наспивам достатъчно имам си 2 приятелки с тях съм в училището а с брат ми се виждам половината събота, другата половина с гаджето ми Така че, винаги има време за всичко ..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Кой каза, че успяваме?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    трудно..но се справям някак си
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Кой каза, че успяваме?
    Is everybody going crazy?!?

Трудничко е.. Даскало, уроци по английски,уроци по френски (до изпита),фитнес,плуване,танц и,приятели..
    Но когато човек има желание, намира начини. Когато не, намира причини

Трудно...особено след даскало и тренировка съм скапана,но намирам сили да направя още нещо.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Да и аз винаги това съм се чудила-как другите успяват!?!?
    Аз доскоро не спортувах,но сега като почнах (дори и не много) просто не знам как ще намирам време.
    Училище,уроци,репетиции(ня а да кажа какво ),спорт,гадже,родители.И след всичко това искам да се пльосна да чета книга или да гледам филм а не да УЧА ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН

Честно казано докато ходех на училище имах време за уроци, които бяха сутрин преди училище 2ра смяна, след училище танци до 9ч и после да се видя с гаджето. Танците бяха 3 пъти седмично. На уроци ходех 2 пъти седмично. Междувременно вкъщи често правех коремни преси, вдигах гирички, тежести за крака... упражнения едно-друго. И съботите обикновено ходех на плуване. Времето никога не ми е било дефицит, с изключение на моментите, когато наистина ме е мързяло и само съм мрънкала и съм се оплаквала как не ми се прави това или онова, съответно стрелките се въртят и накрая не ми остава време за нищо.
    Но иначе винаги съм влизала в график.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hottie
    Guest
    уффф болна тема... напоследък никакво време нямам. На работа по цял ден + работа вкъщи...за мъжа тези дни не мога да кажа че има кой знае колко време, но ме подкрепя. Поне живеем заедно и си спинкаме заедно. За спорт гледам през обедната ми почивка и събота или неделя.Приятелите събота и неделя и така..

Не уча ... аз в училище разбирам/запомням всичко ... аз по цял ден съм в даскало ... от сутринта от 7:30 до 14:00 след тва от 15:30 до 18:00 съм практика... и глупости ... съчетавам всичко ... оценките ми не падат по 4... смисал срочните ... 4,5,6 имам всичко

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Как се справяте????

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Как успявате да сте в идеална форма непрекъснато...... как успявате + това да учите , да обръщате внимание на родители...гаджета..... Кога спортувате???? Леле на мен 24 часа са ми малко. Успявам някък си , но на края на деня съм скапана, а вие?
    Втора смяна съм.Сутрина стана към 8-9 и отивам до парка да тичам.След това до нас да се изкъпа и да науча.След това отивам с некой на кафе и даскало.После,ако хода на тренировки.И релакс до колкото се може.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    ForSaken city (:
    Като ям умерено и намирам време да се разходя дълго..

Град
    Е там...

Re: Как се справяте????

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    уча в даскало
    спортувам вечер
    гадже за сега няма
    родители само като ми трябват пари..

Град
    Hate City Sofia.
    много е трудно особено ако нищо не ти се прави и си мързелив
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    За да имаш хубаво и стегнато телце са необходими преди всичко желание, време и упоритост.Добра фигура може да се поддържа и в домашни условия за тези, които не обичат фитнесите, стадионите и въобще всички места пригодени за спорт и тренировки.
    Аз личто ходя между 2 и 3 пъти седмично на лека атлетика.А преди няколко часа се прибрах от едноседвична ски-почивка /по около 6 чака всеки ден яко каране/.
    Та така.Коремни преси, лицеви упори, гирички, упражнения каквито ви дойдат на ум съчетано със здравословно и пълноценно хранене и въобще като цяло начин на живот и всичко е на 6 плюс.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Нямам приятели, нито гадже.
    По-лесно ми е да уча, след спорт..
    С родителите на вечеря си говорим достатъчно
    и при мен е нещо подобно, не отделям време на приятелите
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Повече от фен
    na daskalo sum do 1 .. do tri-4etiri 4asa sym s priqteli i gajeta v1nka ... posle k1m 4etiri sqdam da u4a 1-2 4asa .. to stava k1m 5-6 .. togava nqkoi dni sym na uroci po bel i mat a nqkoi dni sportuvam .. ii obiknoveno sybota i nedelq si pazaruvam .. ala bala .. dre6ki .. grim4etA ..masaji manikurii ii pak s priqtelkii a ina4e sqka ve4er otdelqm dosta vreme za semeistvoto mi ;]

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Изобщо не си разпределям времето. И си ми стига, каквото искам, си го правя.
    Ходя на училище, след това тренировки(баскет), прибирам се, изкъпвам се, прочета нещо за 30 минути, и след това целият ми ден е свободен за приятели, излизания, мързелуване, киснене на компютъра, книжки, евентуално гаджИ.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^moje li da te popitam ot koi grad si i na kakvi ceni vurvqt masajite tam?pitam,za da sravnq,za6toto sum masajist.

Дарла ,аз съм ходила на масаж,за масаж с морски водорасли ми взеха 30 лв.

по темата:изобщо не се справям,супер неорганизирана съм ,и времето никога не ми е достатъчно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си