.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Купих си пяна за коса и каква се оказа тя.. xD

Купих си пяна за коса на Taft -Drei Wetter Taft "Lycra Flex"(оранжевата).Тръсках,кла их я,направо ми омаляха ръцете,но пяната си тече течна. Срока на годност е до 2011 година.Така че,я,някой да ми обясни:аз ли нещо не разбирам или на пяната нещо й има?Предишната ми пяна течеше течна,когато беше към края си.Тая е съвсем нова,небутвана,би трябвало да тече пяна...нали?!

Град
    Варна
    И моята когато вече беше за мятане, беше в течно състояние. Ще те разочаровам, но май пяната ти е стара...

П.П. За всеки случай, пробвай да тръскаш още малко...
    Това, което е лесно, не е интересно.

пробвай да я сложиш на студено, ако не стане я хвърляй
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Извинявай,че спамя, но се сетих как миналата година една жена си беше купила боя за коса с ЛЕПИЛО Това се разчу доста тогава. Лошото е че е усетила след като се е боядисала...
    А по темата: Това си е химия все пак.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Обърни флакона с полуверизатора (тази дума незнам как се произнася ) и пробвай тъка

sigurno e stara...moiata stava te4na kato ostaree!

Най- вероятно наистина е стара.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Иди я удари в главата на продавачката от която си я взела или я изсипи върху главата и я питай така ли трябва да е пяната.
    Очевидно пяната е прецакана.

Никой не ѝ е виновен, че тя не е погледнала докога е годна пяната. А и продавачката едва ли има вина.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Никой не ѝ е виновен, че тя не е погледнала докога е годна пяната. А и продавачката едва ли има вина.
    Е да едва ли има вина,че продава негодни продукти.
    Когато човек отива в един магазин се надява срещу сумата която заплаща да получи годен продукт.Аз никога не гледам срока на годност,защото се очаква да е добро,ако не е определено няма да съм си виновна аз.Все пак ние сме потребители.

Да но това е работа на собствниците! Ако аз съм собственик на магазина и искам даден продукт да се продаде продавачката нищо не може да направи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Infinity
    На мене обикновено ми става течна,когато вече е на свършване...пяната ти е прецакана най-вероятно стара
    To infinity and beyond.

2011g.?!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Връщай я направо!!!Поне парите да си възстановиш,ако си пазиш касовата!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    2011g.?!
    Еми шанс тогава- не знам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    На мене обикновено ми става течна,когато вече е на свършване...пяната ти е прецакана най-вероятно стара
    +1
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Град
    Wonderland
    Вземи си касовата бележка и я върни.

Касова бележка май нямах,пяната продължи да ми прави номера и хвърлих флакона,а капачката отлетя нанякъде.В крайна сметка извода е,че повече от тоя магазин няма да се купува! И преди съм си купувала разни неща,но никога примерно разни пяни,гелове и прочие.Даже сега ,като се сетя,когато си купувах пяната,си купих и маска за коса,бадемова.И продавачките се опитваха деликатно да ме разубедят да си купувам такава,а да съм си купела на Елсев...те нали са едни такива големи кутиийки.И цялата работа беше,заради парите явно,защото маските на Елсев са към 6-8 лв.(не ме нападайте,казвам образно някъде,не знам колко са),а тая бадемовата маска беше 2 лева.Просто явно търсят оборота. Аман от такива продавачки!

Преди 1-2 месеца някъде 1 позната се оплакваше от същото нещо само че незнам точно каква марка беше пяната
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

аз не моа да попадна на хубава пяна вече нз от кога...каква ползвате вие ?

е не ... честно ли сте толкова зле, бе девойки? сериозно ли не сте чували, че има и течни.. ?! Моите приятелки всичките са с такива вече.. и между другото специално за къдрици казват, че са по-добри.. Ужас, пребихте горката продавачка..

И аз имам една черна Тафт и седи леко течна ама си е перф.Не мога да се оплача.
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

не бързайте да беснеете
    има и течни пяни за коса,зависи какъв тип е тази
    не е задължително да е гъста
    има и пяни за впръскване ,ефекта на пяната е важен а не консистенцията

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    развалена е опитай се као можеш да я върнеш на продавачката ако не ти я признае си тръгни и я хвърли още по път за вкъщи

Виждам, че темата е по повод Пяна за коса на Тафт, и аз също искам да се оплача от Зелената, която е 4-та степен - Не съм доволна, не става за нищо, не е издръжлива! Не искам да си представям за по-слабите степени ( ако има де ). Най-доволна съм от черната!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си