.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Цитирай Първоначално написано от ddespert
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    хахахахха брат ти като го е страх , казваш на баща си , той му прави главата мека и процедурата се повтаря до нормализиране на ситуацията. Ти хем не можеш да живееш нормално , хем да не кажа на татко ...
    П.С. А в кой град живееш, ако не е тайна?

Май не ме разбра, човека е КРЕТЕН! Не може никои да се разбере със него...само ще вкарам баща си в беля
    По - добре не замесвай баща си щом не може да направи нищо ! Само би влошила нещата... А другите са рпави при първа възможност замини за някъде !

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    тогава може би е най- добре засега да не правиш нищо. остави нещата да е оталожат и той да се поуспокои и да позабрави за теб. и известно време недей да тръгваш с никого, за да не го изнервяш оня допълнително и да не си навлечеш още повече неприятности, пък и на хората около теб тва ест е само временно решение, ако продължава... наистина не знам... а не може ли да се обърнеш към някое друго полицейско управление, някъде, където той няма връзки?
    Опитвах във съседния град, разказах им всичко, казаха че не могат да помогнат, че хората "на местно ниво" трябвало да решат проблема, защото не ставало въпрос за нещо кой знае какво

Град
    Пловдив
    Специализиран орган на Министерския съвет за ръководство, координиране и контрол в областта на закрилата на детето е председателят на Държавната агенция за закрила на детето.
    Председателят на Държавната агенция за закрила на детето има следните правомощия:
    1. разработва съвместно с министъра на труда и социалната политика, министъра на здравеопазването, министъра на образованието и науката, министъра на правосъдието, министъра на вътрешните работи, министъра на културата, министъра на финансите, министъра на младежта и спорта, управителя на Националния осигурителен институт, секретаря на Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Министерския съвет и с Националното сдружение на общините в Република България държавната политика за закрила на детето;

НАРЕДБА за специализирана закрила на деца на обществени места
    Глава първа
    ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ
    Чл. 1. С наредбата се определят условията и редът, при които се осъществява специализирана закрила на деца на обществени места.
    Чл. 2. (1) Целта на наредбата е да осигури специализирана закрила на децата на обществени места чрез:
    1. защитата им от опасностите за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие;
    2. насърчаване готовността и способността на децата да поемат отговорност сами за себе си.
    (2) Закрилата по ал. 1 се осъществява при съблюдаване отговорността на родителите, институциите и лицата, на които е възложено отглеждането и възпитанието на децата.
    Чл. 3. Специализирана закрила се осъществява чрез:
    1. определяне на условия и ред за осъществяване на специализирана закрила на деца на обществени места;
    2. определяне на условия и ред за провеждане на организирани прояви за деца на обществени места;
    3. обучение на децата за предотвратяване на риска и за необходимото поведение при възникване на кризисни ситуации.
    Продължава...

НАРЕДБА № I-51 от 12.03.2001 г. за условията и реда за предоставяне на полицейска закрила на детето
    Общи положения

Чл. 1. С тази наредба се определят условията и редът за предоставяне на полицейска закрила на детето.

Чл. 2. Полицейската закрила на детето, наричана по-долу "полицейска закрила", по смисъла на тази наредба е спешна мярка, предоставена на дете от полицейските органи, служещи в районните полицейски управления (РПУ) в териториалните служби на МВР (СДВР и РДВР).

Чл. 3. Полицейска закрила се предоставя, когато:

1. детето е обект на престъпление;

2. има непосредствена опасност за живота или здравето на детето;

3. има опасност детето да бъде въвлечено в извършването на престъпление;

4. детето е изгубено или е в безпомощно състояние;

5. детето е останало без надзор.

Продължава...

Правила за безопасна работа на учениците в училищната компютърна мрежа и в Интернет
    Чл. 1. Тези правила уреждат основните принципи на училищната политика, правомощията на училищното ръководство, педагогическия персонал и системния администратор, както и правата и задълженията на учениците и правата на родителите, свързани с работата на учениците в училищната мрежа и в Интернет, наричани по-нататък за краткост “мрежата”.
    Чл. 2. Училищната политиката за работа в Интернет има за цел да осигури и организира използването на образователния потенциал както на училищната мрежа, така и на глобалната мрежа, в съчетание със система от мерки за сигурност и безопасност на учениците.

Национално централно бюро – Интерпол

Тел. + 359 2 982 43 51

Регионална линия за деца и юноши – Благоевград

Тел. + 359 73/ 88 51 55

Гореща линия за помощ и подкрепа на деца – Община Триадица

Тел. + 359 2 958 50 00

Гореща телефонна линия за пострадали от насилие - Фондация "Асоциация Анимус"

Тел. + 359 2 982 76 86

Държавна агенция за закрила на детето

Тел. + 359 2 933 90 50

Факс + 359 2 980 24 15

E-mail: stopech@sacp.government.bg

надявам се нещо да помогне ..пробвай

partychild

Благодаря!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ddespert
    partychild

Благодаря!
    Надявам се съм помогнала поне малко..потърси обади се ... не може да няма начин..щом тези тапанари полицаите не могат ...

Град
    Go Skate Day ! ! !
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Мда и на мен реакцията ми беше -> Може би около 5мин съм стоял така.
    Виждам, че доста се е изписало и са ти дали всякакви съвети. Някои добри, други не чак толкова.
    Аз искам само да те попитам, мислиш ли, че като се преместиш в друг град, проблемите ще свършат до там? От това, което прочетох, разбрах, че е човек с бая връзки. Няма да му е проблем да те открие, където и да отидеш. А открие ли те..... не ми се мисли. Не искам да те плаша, но това си е самата истина. Според мен най- уместно ще бъде да се свържеш със закрила на детето, както те посъветваха малко по- нагоре или с някоя медия, примерно Бтв. Гледал съм много предавания с подобни случей. Обмислете вариантите с майка ти и действайте колкото се може по- бързо, защото с всеки изминат ден губиш най- сладките си години.
    Боклуци като тоя може да ги оправи само желязото, но за жалост около теб няма човек, който да го накара да го захапе.
    Все пак успех и дано скоро всичко приключи добре за теб.

На колко си? Ако си близо до завършване можеш да идеш да следваш другаде, а лятото можеш да си намериш работа някъде по морето доколкото на този психопат да му мине... Не се безпокой, мило момиче, скоро ще свърши всичко, била съм в подобна ситуация, просто трябва да спре да му пука за теб, а това рано или късно ще стане! Имай малко търпение! Прегръщам те.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

:))

здравей ,мила .. много ме трогна това което написа защото и аз бях в такава ситуация, много е кофти да.... (И аз си мислих че това няма край и аз сум на 16 г.) Направила си грешка, че си се занимавала с полиция, зашото това го дразни много повече .По добре се махни от този град.. (кои е той)... в някой по големи градове има пансиони и там можеш да живееш , не е скъпо на месец някакви 20 лв. (не съм много сигурна ).. апак и пансион не е чак толкова кофти колкото звучи, направи го махни се от там ... просто ако можеш се занимавай с някои които е НЯКОЙ в твоя град, нищо че не познаваш , ще се запознаеш... той ще ти помогне много ..... нямаш много избори , което е кофти \/ късмет....

Според мен много си се филмирала. Съжалявам, но не вярвам на историята ти.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +89819248 ... много драма , много нещо ~
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Глупаво момиче. На 14 години да тръгнеш с 19 годишен... Сега си търпиш последствията и честно казано, грам не ми пука за теб.
    Приятна вечер

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +89819248 ... много драма , много нещо ~
    Да, личи си, че е доста преувеличавано.. все пак момчето е на 19 години.. не вярвам на тази възраст всичко около него да е насочено към теб.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Дълбините на канала :D
    ^напълно възможно е...аз знам какво е и мн добре я разбирам,лесно ви е да говорите така,като не ви се е случвало подобно нещо!

Супер фен Аватара на iPurple
    Sqkakvi nenormalnici ima... ako e istina e ujasno. Ne znam kak da ti pomogna..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ^напълно възможно е...аз знам какво е и мн добре я разбирам,лесно ви е да говорите така,като не ви се е случвало подобно нещо!
    Аз казах ли ти да не говориш с никой?! Ебаси боя те чака....

Град
    Аа не си ми казвал,каза да не говоря с извратеняци!И кво жена си ли ще набиеш а

И аз съм в подобна ситуация!За щастие не е толкова зле!Искренно съчувствам на момичето! Много лесно е отстрани да кажеш ,защо си се забъркала той е по-голям,но тя ако е знаела никога нямаше да се запознае с него.Според мен темата не е ебавка ..както гласи поговоркатаа "Не питай старило,питай патило!"
    Ето ти няколко адреса

http://www.mvr.bg/Guide/pomosht_kompensacii.htm
    JiVeI TaKa ChE KoGaTo uMrEsH i DqVoLa Da Ti zApALi SvEsht!!!

lol male az ne 4eta problemite na drugite a samo pitam v toq sait ama tova go pro4etox male. Nqmam dumi . Toq . lol. E moje primerno govori6 s nqkoi da sedne na nqkoq peika pred diskoto s telefon ili kamera (vajnoto e da se vijda si4ko qsno ) i utiva6 na disko , toi 6te doleti nqma da mu obru6ta6 vnimanie leko moje da trugne6 da bqga6 toi te stiga qdosan ot tova 4e nemu obru6ta6 vnimanie 6te te odari i 6te ima6 dokazatelstvo toi nemoje da podkupi cqlata policiq . USPEX !! BAX*I ISTORIQTA !!!

вие в кви филми живеете бе.. да го убие ... как си представяте 16-годишно момиче да убие друго човешко същество?! и даже да го направи, тва как ше й се отрази на психиката, на бъдещия живот и развитие..?! ебаси детските разсъждения честно...
    по темата... щом шанс да се махнеш от града няма... тогава да, едното е - свързваш се с агенция за закрила на детето... другото, което тряа да направиш, е да се покриеш. в сми... ше оживееш без гаджета и кафета в тея години, не е края на света... гледай си училището и не давай поводи да ти прай проблеми... несправедливо е, ама ти е единствения изход...

опитай се да се свържеш някак си с медиите.. Бтв ала бала.. може да ти помогнат друг вариянт не виждам..

Много филми гледате...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    оК..някой ден,като си в кофти положение и поискаш съвет и ние ще ти кажем,че гледаш много филми!

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от momo367
    lol male az ne 4eta problemite na drugite a samo pitam v toq sait ama tova go pro4etox male. Nqmam dumi . Toq . lol. E moje primerno govori6 s nqkoi da sedne na nqkoq peika pred diskoto s telefon ili kamera (vajnoto e da se vijda si4ko qsno ) i utiva6 na disko , toi 6te doleti nqma da mu obru6ta6 vnimanie leko moje da trugne6 da bqga6 toi te stiga qdosan ot tova 4e nemu obru6ta6 vnimanie 6te te odari i 6te ima6 dokazatelstvo toi nemoje da podkupi cqlata policiq . USPEX !! BAX*I ISTORIQTA !!!
    чети законите! видеоматериали и аудиозаписи против волята на снимания нямат тежест в съда, тъй че освен за вбокс-а за друго не става

Сега ти си на 16, а той на 21? Според майка ти още в началото е трябвало да вземе мерки! Как ще позволи на човек, с когото си се запознала по нета да заживее у вас, при положение, че с 5 години по-голям от теб...? Щом полицията не е помогнала, едва ли приятелите ти или още по-малко ние ще успеем. Аз лично не виждам изход от тази ситуация, освен да разбереш къде му е ахилесовата пета и да действаш там. Очевадно е, че няма начин да го надвиеш физически, но може да говориш с него по такъв начин, че да го разчувстваш. Пожелавам ти успех и искрено се надявам историята да не е измислина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си