- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Преследва ме!
Това, което преживяваше повече от ужасно, но тук освен съжаление надали ще намериш, кой знае какви съвети! Единственото нещо, което искам да те питам: Ти нямаш ли баща? Знам, че е грубо, но ако не живее с вас дали има вариант да отидеш при него (ако му се е случило нещо друго съжалявам) не трябва да пропиляваш най-хубавите си години в криене.. пробвала ли си да поговориш с въпросния тип? Не го познавам и незнам какво може да помогне! Не се предавай маистина говори с майка си да направи всичко възможно да се махнете от там ако искаш да останеш цяла! Успех![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Оле, наистина е гадна ситуацията, но никога няма да се предаваш!
Предадеш ли се - значи те е победил.
Единственото, за което се сещам е да го намериш. Събери смелост, бъди силна. Знам, че няма да е лесно и акъли лесно се дават, но ако аз бях на твое място бих опитал с добро. Наистина искрено се надявам да събереш нужната смелост и да отидеш при него. Ако в него има поне малко капчица човечност - ще те разбере и може би ще се замисли, че в момента се държи като повече от задник.
Отиди при него и приятелски му обясни. Обясни му колко много си го обичала и може би все още някъде дълбоко в тебе има местенце, което е готово да му се усмихне отново, след всичко, което ти е причинил. По дяволите, кажи му че си още дете и повода да се разделите не са истинали чувства, ами това, че си била изплашена от всичките тези чудесии с пистолетите и останалото. Дори и мутрите имат някакви чувства. Накарай го да се почувства виновен, но задължително бъди искрена.
Кажи му, че той е способен да провали живота ти и го прави, но ако някога наистина те е обичал ... не намирам смисъл да го прави. А той го прави, понеже още те обича и адски те ревнува.
Иди просто му кажи, че си малка и ти се живее! Кажи му, че сте се разделили не защото не го обичаш, а защото се страхуваш ...
Това е само вариант. Ако имаш смелостта да го направиш ... няма да загубиш нищо.
С лошо нищо няма да постигнеш, понеже е по-силен в тая насока от вас с майка ти. Затова отиди и се опитай да го разчувстваш.
Успех ти желая и искам да те помоля да ни държиш в течение![]()
Благодаря на всички ви за съветите!
Ще се обърна към някоя друга институция, щом с полицията не става, въпреки че не възлагам голяма надежда![]()
feelthebeat92, niquetamere и varnen4e ще ви помоля да не пишете повече по темата, на вас мога само да пожелая НИКОГА на ви се случва подобно нещо!
momo367 - С този запис не мога нищо да направя, той ме е хващал на центъра когато е пълно с хора и ме е завличал до колата и никой не смее да каже нищо.
Milenichka - нещата който ми даде са от полза. Едно голямо благодаря!
DoubleVision - С този човек не може да се говори! Опитвала съм много пъти, но резултат - нулев!
Пак благодаря на всички за отзивчивоста!
приятелка имаше същия проблем...просто беше в добра ситуация щот познава доста хора които са готови на всичко за нея...събрахме се сички плюс тези които познаваме или сме познавали и човека са кротна... оттогава не й е прайл проблеми![]()
Има ли родител, който да остави детето си да бъде малтретирано,бито и т.н.? Майка и я било страх.. Коя майка ще гледа как дъщеря и я тормози някакъв 21 годишен пикльо, страхувайки се да направи каквото и да е ? Просто е изключено да го повярвам .. съжалявам~
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Защо ви е трудно да повярвате ? Защото историята е по - различна от другите теми ли ?! Защото не включва думите : " Аз му/й изневерих, обаче я/го обичам? " ? Или може би защото не е поредната неориентирана пикла, която не знае какво иска ?!
+1Първоначално написано от PreciousDiamond
Защото не вярвам да има такива родители, който да оставят някакъв пикльо, вживял се в ролята на мутра да малтретира детето им. Не вярвам и след нанесен побой полицията да седи безучастна.И да .. не вярвам някакъв лайнянко на 21 години да върти целия град !
А според тебе в случая майка й с какво по-точно може да помогне, че нещо не се сещам ? След като дори и полицията е безсилна какво може да направи една обикновена женица ? Единственото нещо, което може да се направи е да се преместят, но явно в момента нямат тази възможност - ти би ли тръгнал да се местиш някъде при положение, че си наясно, че нямаш необходимите средства за това преместване ?Първоначално написано от niquetamere
Случката на моменти наистина звучи малко като от филм, но съм склонна да вярвам, че е истина - в тая България секви индивиди има...
Авторке, теб наистина не знам какво да те посъветвам. Това, което ти се е случило и продължава да ти се случва е повече от ужасно... Не мога и да си представя как се чувствашЕдинственото, което мога да ти кажа и аз е същото като това, което вече те посъветваха - обърни се към някоя служба или медия - нека раздуят случая и дано се вземат някакви мерки. Искрено ти пожелавам колкото се може по-скоро да заживееш спокоен живот !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Повярвай има много начини..
Живот и здраве вие си имате дъщеричка ... която е бита и малтретирана от някакъв лайнянко. Какво бихте направили вие?Ще оставите ли нещата така ? ... какво да си лафим, няма смисъл ~![]()
Леле, миличка, много съжалявам, просто като прочетох всичко останах без думи..не знам какво да ти кажа, освен да бдеш силна, надявам се скоро да спре това! Както казаха и другите най-добре се обърни към службите за закрила на детето, дано поне те помогнат.. донякъде те разбирам, защото знам за доста подобни случай, но този явно е някъв изверг! Пожелавам ти всичко най-хубаво. *гуш*
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Държавна агенция за закрила на детето
Само това ми изникна в съзнанието като институция, към която можеш да се обърнеш. Там пробва ли?
1. Държавна Агенция за Закрила на Детето
В нея работят различни специалисти, лекари, психолози, педагози, юристи, които се грижат за решаването на проблемите на децата в България и българските деца в чужбина. Тази агенция се грижи и за защитата на твоите права.Тя е една от най- важните институции създадена да закриля българските деца.
Военна полиция има, момиче. Военната полиция се занимава с полицаите. Спокойно можете там да подадете жалба срещу полицаите които са ви ''скъсали листчето''![]()
Склонен съм да повярвам затова аз бих направил това;
1.Медиите предимно тези като Господари на ефира Оте4ествен фронт и т.н...
=>Полицията зима мерки само ако стане скандал а може и да им го осигуриш
=>След това ще имаш нещо като "медиина протекция" тоест хората ще следят какво се слу4ва с тебе и тои няма да е навитак да те тормози
=>Зву4и ми като мутра а те не оби4ат медиите истината е тъжна ама маи само това може да помогне...
успех ти желая...
От кой град си ? Имаш ли му GSM или skype? Ако да дай ми ги и двете на лична. И гледай историята ти да е истина !
Толкова ли не познаваш някой от който да има респект. Невъзможно е на 21 години и целия град да е негов. Трябва да има стабилен гръб. От сега ти казвам че на която и институция да се обадиш няма да има ефект. Отпиши просто Господарите или Отечествен фронт. Публичността може само да го подразни и да ти направи нещо. Както и да е....Дай ми колкото се може повече инфо за него.
Здравейте отново
Имам информация че човека е извън България и скоро няма да се прибира защото го търсели за нещо но не знам точно аз какво а и не ме интересува
Колата му не е пред блока вече няколко дни и може би ще си отдъхна малко
Благодаря на всички за съветите!
Най - накрая може би ще си отдъхна малко!!!
Благодаря на всички ви! Благодаря Благодаря Благодаря!!!!!!
здравей!
Това е наистина гадно съвалявам :s Но колкото и странно да ти звучи той те обича и затова прави тези неща поне според мен..ако имаш роднини в по-голям град като софия може да се преместиш за да бъдеш по-спокойна![]()
Ще си поговоря с него, напримерПървоначално написано от varnen4e
![]()
Миличка виждам че нещата са се поумирили. И аз имам подобен проблем... има един доста възрастен от моя град който иска да ми изнасили... той е изнасилил леля ми и сега мен /познава се с мен и майка ми от едно изпращане на един наш общ приятел/. Има семейство и малко дете. Няма да ти казвам как аз също немога да зляза освен с приятеля ми. Не съм казвала на майка ми, само 1 приятелка знае, приятелят ми и един бивш колега. Аз нищо немога да направя защото той е много властен и ще стане по-лошо за мен и родителите ми.
Много се надявам на тези който пишат че тва е филм да не се случва такова нещо!!!Няма да ви казвам как може да си съсипеш нервите!
Е може би няма да му повлияе, но все пак може да се пробва да му каже някои неща. "Надеждата умира последна".Първоначално написано от varnen4e
![]()
[color=blue]Не му е за пръв път да изчезва, но сега дочух че нещо е загазил якоПървоначално написано от varnen4e
пак благодаря на всички ви
[/color]
Не ме познаваш, не познаваш и него. Повярвай ми, добър оратор и манипулатор съм. Това че е 110 кг прасе, не ми пречи да го сдухам. Какво ще му кажа ? Моя си работа...Първоначално написано от varnen4e
![]()