.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Фен
    Град
    the world is mine ~
    АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ какво е сгафил ,нали той е Тони Монтана , държащ целия град и полицията в ръцете си ?!?!?!?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Накарай майка ти да наеме адвокат! От полицията не могат нищо да направят, дори да нямаше връзки. Нека се направи всичко възможно делото да се разглежда в друг град. Накарай приятелят ти да си извади медицинско. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Преследва ме!

Цитирай Първоначално написано от ddespert
    Вече полудявам и искам да помоля за помощ ако някои от вас е имал същия проблем нека сподели как го е решил!
    Проблема е че преди около 2 години се хванах с едно момче по голямо от мен с 5 години, тогава бях на 14 а той на 19, живееше в Германия и се запознахме по Skype писахме си близо 2 месеца и той се прибра за да се срещнем най-накрая. Беше си дошъл за 3 седмици, бяхме неразделни влюбих се до уши!
    Но си замина, чуствах се все едно светът е свършил! 3 дни след случката ми звънна на вратата и там бе ТОЙ! Побърках се от радост! Беше напуснал работа и се местеше да живее пак в България заради мен!
    Всичко беше ОК, но аз не знаех почи нищо за него, беше много потаен..че ме обичаше си личеше, правеше какво ли не за мен, доказвал ми го е много пъти. Постоянно ми правеше подаръци каквито не ми правил никой никога! Но започна да става много ревнив, ревнуваше ме от всичко и всеки, караше се със приятелите ми и по едно време стана направо ужас! Не можех да изляза никъде без той да знае. Казваше ми с кого мога да излизам и с кого не! Тогава ми писна и колкото и да го обичах се разделихме, тогава той откачи! Удари ме, заплаши че ще ме разстреля, този тормоз траеше няколко дни, и пак се събрахме, явно си беше взел поука защото ревноста беше утихнала, но започна друг кошмар. Понеже доста време прекарвахме заедно той спеше вкъщи, и едва ли не живеехме заедно, не знам в какво се беше забъркал, но телефона му звънеше нощем в 3, в 4 и той ставаше и изчезваше, когато го питах къде, той отговаряше - "По работа, не ме питай няма нужда да знаеш!" Не можех да заспя, мислех че е с друга, но може и да съм грешала, имаше моменти когато изчезваше и го нямаше по няколко дни! Звънеше ми от чужбина, един път от немски, един път и италиански номер, и само ми казваше да не се притеснявам. Започна да разполага със доста пари, купи си нова кола започна да ми купува какво ли не, без да съм искала нищо..но един ден случайно видях в колата пистолет! Направо онемях, разплаках се, уплаших се, а той се смути и ми каза че все едно нищо не съм видяла! Не знаех какво да си мисля, плачех тормозех се, страхувах се за неговия а и за моя живот, защото не знаех в какво може да се е забъркал!
    Така карахме една година, той стана "някои", едва ли не приятеля ми заприлича на мутра.. тренираше, пиеше някакви хапове и си биеше някакви инжекций, стана много здрав, и като че ли това му изпи мозъка! Стана много раздразнителен, започна да ми посяга, вече не можеше да се издържа, а и вече не беше същото, не изпитвах някак си тръпката като в началото, но ме беше страх да го скъсам, не знаех как ще реагира и какво ще последва. Накрая седнах със майка ми и си говорихме надълго и нашироко и реших да му кажа че вече не искам да съм с него, и че тя ще направи всичко възможно за да нямам проблеми.
    Казах му, той откачи още повече от първият път, стовари ми един добър пердах и замина на някъде, каза че това няма да остане така!
    Беше ме страх да изляза от вкъщи, не ходех една седмица на училище, защото не знаех къде може да ме види и какво ще ми направи, накрая когато се престаших и излязох нямаше проблеми, не се мяркаше дълго време в града, но тъкмо когато се успокоих, около месец след като се разделихме започнах пак да излизам из кафета, дори в дискотеката ходих, започнах пак да живея нормално, докато една вечер не видях колата му пред дискотеката, обърнах се и си тръгнах, но явно ме беше видял от някъде и ме настигна, беше пиян, удари ме но се отскубнах и избягах, прибрах се вкъщи и разказах всичко на майка, на седващия ден отидохме и пусахме жалба в полицията, извикали са го след това и той ми се обади, не му вдигнах, после разбрах че се е обаждал и на майка ми и и беше казал че нищо няма да направим с този хвърчащ лист и че вече е скъсан, ако не сме вярвали да отидем на питаме, оказа се че нищо не можем да напраим с полицията, явно имаше познат там които го вадеше...
    Тормоза продължи около половин година, имах забрана за в дискотеката и половината кафета в града заради него, познаваше собствениците и им беше казал да не ме допускат там защото съм била цитирам - "долна к***а", много ми беше кофти, половината ми клас отиват на кафе а аз не мога защото не мога да влизам в това кафе, за дискотека и дума не можеше да става, дори на детска дискотека се опитах да отида веднъж, но охраната ми казаха да си "обирам крушите за да не му звъннели да дойде", превърна живота ми в ад! Мразя го! Тогава си хвана някаква приятелка и ме остави на мира за известно време, аз тогава тръгнах със едно момче от нашият клас и всичко започваше да става пак нормално, но той разбра че аз си имам приятел и го беше намерил същия ден още, беше го заплашвал че ако пак проговорел с мен, не друго щял да го пребие, и така не можех да си имам приятел, защото той всеки заплашваше! На няколко пъти се опитах да си хвана гадже, но развръзката бе всеки път една и съща..наскоро тръгнах с едно момче от съседния град, запознахме се в Skype и той на няколко пъти идва до нашия град за да се видим, влюбих се в него, но се криехме и ходехме все във съседния град на кафе и т.н., минаха около 3 месеца, и кошмарът започна отново преди една седмица!
    Един приятел на гаджето ми се обади и ми каза че е в болница със счупена челюст и счупени ребра! Оная гад отново по някакъв начин е разбал за него, а аз дори на моята най-добра приятелка не съм казвала за него! Гадината го е намерил и го е счупил от бой! Заплашил го е че ще го зарови ако пак се доближи до мен! Вече полудявам! Ходих няколко пъти в полицията но резултат никакъв! Той ми съсипа живота! Мразя го!Мразя го!Мразя го! Искам да заживея пак нормално, без страх! Вече полудявам! Моля ви ако имате някаква идея как да постъпя кажете!

Вземи си 2ма човека охрана
    the world is mine

от кой град си.
    Нема ли кежуали там
    Войни на Тангра

Град
    Плевен
    Не мога да ти помогна както вероятно и някой от форума... иначе мога да ти цитирам само, "С оръжие и добра дума се постига повече отколкото само с добра дума." - Ал Капоне
    ... прави си извод

Лелееее, ти в какво си се забъркала След, като куките не помагат и си в малък град без възможност да се преместиш, трябва да се опиташ да вземеш нещата в твои ръце! Събери всичките ти приятели, приятелки и ги накарай да викнат по-големите си приятели, приятелки, защото положението е много сериозно... Тряа да се опитате някакво капанче да направите и да мислите бързо, щото както е тръгнало може да стане и по-лошо!!! :-/

УСПЕХ

Блонди тя вика, че имала 1 по-як приятел, който дружал и с мухльото.В малък град е супер шит с такива истории ...

Град
    In Devil's Castle
    как се променят хората. никога не можем да бъдем сигурни за нищо какво ще ти кажа... истински се надявам да излезеш от ситуацията и да намериш щастие и се пази
    someone else...

Ами... Просто нямам думи.. Вярвам ти, защото имах подобен случай.. Не ме е чак толкова преследвал онзи и можех навсякъде да си ходя, само че ме биеше много и скайпове, пароли... Но това е моята история, а сега става дума за ТВОЯТА история. Значи с мен нещата престанаха, когато този мухльо беше хубаво набит.. Но при теб няма да е така.. За жалост въбоще не се сещам начин да се оттървеш.. Едно само ми идва наум.. Господари на ефира.. Тъпо звучи, нали?! Знам.. Но.. Е.. Пожелавам ти късмет и искрено желая да се оттървеш от тази пумия..

Изчетох почти цялата тема и най-доброто предложение ми се струва Господарите.Но от друга страна...това може да го ядоса и да стане още по-кофти...но това е лошата страна!Те(господарите)не остават нещата несвърщени,тоест 70 процента че ще могат да намерят ситуация.Я с преместване,което ще е лошо,защото все пак те си търсят рейтинга и ако ви дадат апартамент в София естествено че ще го съобщят по някакъв начин и ония отново ще разбере за местоположението ти.Междудругото...струва ми се нещо нередно в тази история(За което се извинявам!)

Ти казваш че си била на 14(15..16...<няма точно значение сега важното че не е 18 и отгоре)Следователно живееш с родителите/настойниците си.Как така е идвал във вас и даже си е заминавал към 4/5 часа както казваш.Не се е ли сторил подозрителен и на майка ти/баща ти?!? Струва ми се малко нередно това На всичкото отгоре той си е имал кола ала-бала пари...ако е идвал във вас ,вашите са го виждали често,следователно са подозирали че е от "хората които честно изкарват прехраната си" защо не са те спрели,дори с наказания от типа на "Не се виждай с него" и подобни.Не че им придавам вина,но ЩО ЗА РОДИТЕЛИ СА да пускат единствената си дъщеря...единственото си дете да спи въобще в 1 стая...в 1 легло...в собствената им къща с някакъв който им се струва подозрителен :/

Отново:Съжалявам!,но това ми прилича на недобре редактиран сценарии от филм и не мисля че е реалност...

междудругото ... простичко е : взимаш 1 лютив спрей (примерно) и като те приближи ... остава без очи

Много съжалявам за случилото се с теб. Разбирам, че семейството ти няма възможност да се премести, а мислила ли си да идеш да живееш някъде сама? Звучи наистина страшно, но ако си в голям град и работиш и с малко помощ от родителите ти ще можеш да се оправиш. Местенето в друго училище и проблемите в големия град няма да са нищо в сравнение с това, което си преживяла, така че помисли...Не може да няма изход от ситуацията.
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от accurate
    Изчетох почти цялата тема и най-доброто предложение ми се струва Господарите.Но от друга страна...това може да го ядоса и да стане още по-кофти...но това е лошата страна!Те(господарите)не остават нещата несвърщени,тоест 70 процента че ще могат да намерят ситуация.Я с преместване,което ще е лошо,защото все пак те си търсят рейтинга и ако ви дадат апартамент в София естествено че ще го съобщят по някакъв начин и ония отново ще разбере за местоположението ти.Междудругото...струва ми се нещо нередно в тази история(За което се извинявам!)

Ти казваш че си била на 14(15..16...<няма точно значение сега важното че не е 18 и отгоре)Следователно живееш с родителите/настойниците си.Как така е идвал във вас и даже си е заминавал към 4/5 часа както казваш.Не се е ли сторил подозрителен и на майка ти/баща ти?!? Струва ми се малко нередно това На всичкото отгоре той си е имал кола ала-бала пари...ако е идвал във вас ,вашите са го виждали често,следователно са подозирали че е от "хората които честно изкарват прехраната си" защо не са те спрели,дори с наказания от типа на "Не се виждай с него" и подобни.Не че им придавам вина,но ЩО ЗА РОДИТЕЛИ СА да пускат единствената си дъщеря...единственото си дете да спи въобще в 1 стая...в 1 легло...в собствената им къща с някакъв който им се струва подозрителен :/

Отново:Съжалявам!,но това ми прилича на недобре редактиран сценарии от филм и не мисля че е реалност...

междудругото ... простичко е : взимаш 1 лютив спрей (примерно) и като те приближи ... остава без очи
    От това за спрея по тъп съвет не бях чувал.Ефекта мина максимум до 3-4 минути казвам го от личен опит защото са ме пръскали(не момиче ,а момче ) та ефекта е 3-4мин и почти няма болка.Гледаш много филми как мацката вади спрея и го пръска и тои едва ли не неможе да седи.
    Просто те кара да кашляш и сълзиш и пак повтарям ефекта е не повече от 3-4 мин в които да избягаш.

Към Авторката -> -> Земи си охрана за известно време.
    the world is mine

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ То така се взима охрана, нали. Не се ли сещаш, че:
    1. не е за на всеки джоба.
    2. щом живее в по-малък град, тея мъжаги, които би могла да наеме за охрана, ще познават ония мухъл и едва ли ще му се опълчат щом той има толкова много връзки и т.н. (поне тя така казва).

Цитирай Първоначално написано от AFT
    ^ То така се взима охрана, нали. Не се ли сещаш, че:
    1. не е за на всеки джоба.
    2. щом живее в по-малък град, тея мъжаги, които би могла да наеме за охрана, ще познават ония мухъл и едва ли ще му се опълчат щом той има толкова много връзки и т.н. (поне тя така казва).
    Абе ти на мене не ми обясняваи колко струва вярваи ми знам колко струва не е нужно да си милионер за да наемеш две момчета.
    А колкото до града ->за охранителния бизнес километрите са без значение ако ти е по лесно щи го обясня така

вкъщи - охрана - кола - работа/училище - кола - охрана вкъщи

мисля че никои няма да жали 2 заплати от по 700-1000лева за 2-3 месеца при тея мъки
    the world is mine

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Тя е още дете, виждаш ли как се мъкне с някви мутри, дето кръжат постоянно около нея?? Нещо много си във филма.

^ Тя е още дете, виждаш ли как се мъкне с някви мутри, дето кръжат постоянно около нея?? Нещо много си във филма.
    кви мутри бе ти охрана виждал ли си?

аз не знам кои си вкарва филми ?

Образоваи са кво е охрана и кво са мутри и спри да гледаш
    Скарфеис, Кръстника и Октопод

Понамали малко и книгите на Г.Стоев
    the world is mine

Нямаш ли някой познат в полицията ? Някой познат на твой познат ... Не всички са корумпирани .. Тоя очевидно е станал някой мафиот ... Сама абсолютно нищо неможеш да направиш . Все пак си мисля , че можеш да издействаш забрана да те доближава , както и твойте приятели ... Я кажи от кой град си ? Ако не е областен център , можеш да се разходиш до съответния такъв , там полицията е по-компетентна .. Той е влиятелна личност само в тоя град , извън него е никой ще се справиш според мен , просто потърси помощ на друго място. Успех и се надявам да ни държиш в течение.

пп. Не се ли притесняваш , че случката ти е доста Уникална и ако някой негов познат случайно посещава тоя форум няма да имаш още повече проблеми

Град
    40 Miles from the Sun
    Добре, че нито съм гледала филмите, нито чела книгите, щото иначе сериозно щях да се засегна. о_O Знам как би изглеждала тая охрана, вуйчо ми беше такъв, имах и приятелка с охрана. Точно зат'ва казвам, че да си вземе охрана е ебати малоумната идея. 700-1000лв ако за теб са малко, за мен не са, предполагам, че и за авторката не са, при положение, че доколкото разбрах родителите и' са си нормални хорица от малко градче, а не лекари и адвокати от столицата or smth. =O Пък и ако той си е наумил да я съсипва, колко му е да вземе двама-трима приятели и да таковат таковата и на охраната?

Възможно е и аз да преувеличавам, ама съм се убедила, че хората са способни на всичко, затова и не изключвам, че ония може да не се даде толкова лесно. Не ми се спори вече, момичето само ще си прецени.

П.С. Момиче съм.

Добре, че нито съм гледала филмите, нито чела книгите, щото иначе сериозно щях да се засегна. о_O Знам как би изглеждала тая охрана, вуйчо ми беше такъв, имах и приятелка с охрана. Точно зат'ва казвам, че да си вземе охрана е ебати малоумната идея. 700-1000лв ако за теб са малко, за мен не са, предполагам, че и за авторката не са, при положение, че доколкото разбрах родителите и' са си нормални хорица от малко градче, а не лекари и адвокати от столицата or smth. =O Пък и ако той си е наумил да я съсипва, колко му е да вземе двама-трима приятели и да таковат таковата и на охраната?

Възможно е и аз да преувеличавам, ама съм се убедила, че хората са способни на всичко, затова и не изключвам, че ония може да не се даде толкова лесно. Не ми се спори вече, момичето само ще си прецени.

П.С. Момиче съм.
    Разбира се права си :P
    the world is mine

Цитирай Първоначално написано от accurate

Той успя много добре да заблуди майка ми че е "много добро" момче, и 4-5 месеца след като ходехме започна да прекарва доста време вкъщи, майка започна да го кани да остане да преспива, и така с течение на времето той едва ли не живееше в нас..
    Относно сценария от филма - Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва да влизаш в подобен филм...пък само аз си знам какво ми е...
    А за лютивия спрей...не искам изобщо да си помислям какво ще ми се случи ако го направя това..

До hndar отнсно охраната, не е лоша идея, но не можем да си го позволим

Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
    Нямаш ли някой познат в полицията ? Някой познат на твой познат ... Не всички са корумпирани .. Тоя очевидно е станал някой мафиот ... Сама абсолютно нищо неможеш да направиш . Все пак си мисля , че можеш да издействаш забрана да те доближава , както и твойте приятели ... Я кажи от кой град си ? Ако не е областен център , можеш да се разходиш до съответния такъв , там полицията е по-компетентна .. Той е влиятелна личност само в тоя град , извън него е никой ще се справиш според мен , просто потърси помощ на друго място. Успех и се надявам да ни държиш в течение.

пп. Не се ли притесняваш , че случката ти е доста Уникална и ако някой негов познат случайно посещава тоя форум няма да имаш още повече проблеми
    Гадното е че той познава хора от по-горните нива..полицията съм я изключила като вариант много одавна, а за това негов познат да види...много се съмнявам, неговите познати не влизат в интернет, и все пак има някаква възможност, затова не искам да кажа от кой град съм...

Както вече споменах преди няколко дни той сега не е в България (или поне така ми казаха) загазил е заради някакви дела и е изчезнал.
    Поразпитах неговия приятел и ми каза че го съдят за някакви пари, но не ми каза повече подробности, каза също че ще се оправи което ме притеснява повече
    Не знам кога ще се появи пак, въпреки че за сега ми е спокойно, дано се задържи така, пък аз само да свърша училище ще се омета от този град възможно най-скоро.
    Отново благодаря на всички за идеите и за подкрепата

Град
    Плевен, България
    Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Военна полиция има, момиче. Военната полиция се занимава с полицаите. Спокойно можете там да подадете жалба срещу полицаите които са ви ''скъсали листчето''

Моля те не се излагай....Това изобщо не е работа на военна полиция...А колкото до темата не вярвам да е истина...

Град
    Улицата
    neznam istina li e ili ne no spored men si e istina shtoto ne e purviq takuw sluchai za koito chuvam i prosto neznam kakwo da kaja nqma dumi neznam i kakuw suvet da dam prosto0
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Наистина ... аз не виждам нещо, което можеш да направиш не знам ... Щом полицията не помага...

Аз пък немоа разбера , що да не е истина ? В по - големите градове по рядко се срещат такфис хора и не ги знаете някой от вас , но елате в моя град (Сливен) пълно с такфис .. другия пък не вярвал на 21 да има толкова много врзъки .. ами знаеш ли баща му къф е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си