- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Преследва ме!
Той успя много добре да заблуди майка ми че е "много добро" момче, и 4-5 месеца след като ходехме започна да прекарва доста време вкъщи, майка започна да го кани да остане да преспива, и така с течение на времето той едва ли не живееше в нас..Първоначално написано от accurate
Относно сценария от филма - Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва да влизаш в подобен филм...пък само аз си знам какво ми е...
А за лютивия спрей...не искам изобщо да си помислям какво ще ми се случи ако го направя това..
До hndar отнсно охраната, не е лоша идея, но не можем да си го позволим![]()
Гадното е че той познава хора от по-горните нива..полицията съм я изключила като вариант много одавна, а за това негов познат да види...много се съмнявам, неговите познати не влизат в интернет, и все пак има някаква възможност, затова не искам да кажа от кой град съм...Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
Както вече споменах преди няколко дни той сега не е в България (или поне така ми казаха) загазил е заради някакви дела и е изчезнал.
Поразпитах неговия приятел и ми каза че го съдят за някакви пари, но не ми каза повече подробности, каза също че ще се оправи което ме притеснява повече
Не знам кога ще се появи пак, въпреки че за сега ми е спокойно, дано се задържи така, пък аз само да свърша училище ще се омета от този град възможно най-скоро.
Отново благодаря на всички за идеите и за подкрепата