- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходжата пее?!
За жалост гнева си в този форум мога да изкажа само с товаИначе ще има цензура, защото мога 7 дни да псувам без да спирам.Проблем:
Вървя си аз по главната в Пловдив.По едно време чувам нещо.Нечий телефон звъни?А..не.Ходжата пее.В центъра на Пловдив!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На глас изразявам възмущението си и разбирам от една продавачка, която случайно ме чува, че ходжата пее всеки ден по няколко пъти в точно определено време откакто са ремонтирали джамията!(вече са минали месеци сигурно)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувайки това, в мен се смесиха различни негативни чувства.Чудех се да се разрева с ярост и глас или да почна да блъскам да си изкарам яда.
ПО ДЯВОЛИТЕ!Как работят хората там?Молитвите мюсюлмански (тука спестявам малко епитети....) наизуст ли ги знаят вече?
Тва центъра на БЪЛГАРСКИ град ли е?В колко други центрове на ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ пее ходжата по 5 пъти на ден??????????!
Тва не го ли наричаме ТЕРОР?Не сме ли прекалено толерантни?Кой даде позволение на тоя ходжа да пее?Кой пак взе много пари и продаде българското?Ше горят в ада всичките,ей,писна ми от ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! (е тука вече се изтървах,не мога ,съжалявам!)
Към кого да се обърна?АЗ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ.ТУКА СМЕ ХРИСТИЯНИ.Толерантна съм към другите, но може ли те да са толерантни към мен и да не ми натрапват религията си?Не искам да се разхождам под звуците на чужди молитви към Аллах и прочие,не искам!НЕ ИСКАМ!
Помощ пак,към кого да се обърнем и как да спрем това...не знам как да го нарека.ПОМОЩ!
в руссия живях в не много голям град за там 100 000 човека, имаше мюсюлмани, нямаше джамия...
Raise your fist!
Тва нещо трябва да спре!Ще ми се да кажа,че НЯМА ДА СТЪПЯ ПОВЕЧЕ НА ЦЕНТЪРА,ама няма да стане,няма да се предам,тва е МОЯТ ГРАД,искам да се разхождам и смея по тоя център.
Кажете към кого да се обрънем и как бихме могли да повлияем на нещата?Първо да се съберем повече народ?Подписка?Петиции?Не ми казвайте,че нищо не може да се направи.Може!Кой българин желае да слуша ходжата?НИЕ СМЕ МНОЗИНСТВО,НИЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНЯМЕ!
Само хайде да се стегнем и да го направим!Сигурна съм,че ще има и други с моите искания и готови да се заемат с този въпрос!
Голем хуй за ходжата.Заради някви келеши искат да строят джамия в Бургас.Ама Димитър Николов им каза-на хуя ми са молете,няма да построя джамия.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
То и тука в София пее ма не силно заради АТАКА все пак ..![]()
Сложи си на телефона има една много готина мелодия как един ходжа пее и след малко се чуват няколко изтрела и почва некво брутално сръбско!!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Дай линк да си истегляПървоначално написано от InitialD
![]()
Поправка Ходжата не пее а кряскааааа!!!
и както писах в друга тема
1 циганин на луната= проблем
всички цигани на луната = проблема е решен
не се съобразяват, че ние християните НЕ ИСКАМЕ ДА ИМ ЧУВАМЕ СКИМТЕНЕТОООООО
Raise your fist!
За съжаление братле няма как ... самият аз я чух от телефона на едно момиче а пък моят няма екстри и не можах да си я пратя!Първоначално написано от MostHated
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Рязан прави кеф да обиждате нали,на вас по голямата част от българите все ви пречат иделни хора сте били.Първоначално написано от merediana
![]()
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
а ти кфо правиш в България бе селджук смотан ПЪТЯЯЯЯ!Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
никой не е идвал да си налага религията у вас! от църквата нищо не се чува нали?! кой българин иска в центъра на един хубав български град да чува тея лайна бе кретен! нищо против нямам да си се молиш на алах преди да заспиш ама да не чувам тея религиозни bullshitZ В БЪЛГАРИЯ
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!! И ПАК ЩЕ ТИ КАЖА ПЪТЯЯЯЯЯЯ!!!!
Raise your fist!
Аут фром хеър ю рязан мангалПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Който живее в България трябва да се съобразява с културата и порядките ни, щом си роден и живееш в България си българин, независимо с какъв произход си- ако се гордееш като турчин, то мястото ти е друго.
В Германия е пълно с турци, но джамии няма, второ- трето поколение турци се гордеят да казват, че са германци, който е недоволен се връща откъдето е дошъл.
Малцинствата са длъжни да се интегрират, а не да установяват своите вярвания и културни навици сред всички. Т.е. правете каквото си искате у вас, ако не ви изнася, че останалите са християни и етнически българи може да си намерите нов дом. От друга страна българите по никакъв начин не са длъжни да слушат турските служби и т.н.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Джамии в Германия има и мюсюлманите плащат Kirchensteuer. Просто не си ги забелязала, защото не са в центъра на града, а по-скоро в покрайнините и нямат минарета. Най-обикновени къщи с надпис "еди-коя-си джамия" Градоустройствения план не предвижда минарета, понеже не се връзват с облика на града. Изключения се правят в някои индустриални зони.Първоначално написано от hardball
А България има много по-различна история.
Grumpy old madman
Разликата между данъчно обложена къща в края на града и голяма ШУМНА джамия в центъра на града е почти нулева, райт?
България има друга история, история в която турци са сравнявали църкви със земята, логиката ти куца...
+ това, това не е правилен начин за интеграция, а налагане на чужди порядки, което е неприемливо.
Не-при-ем-ли-во.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Да имат 1 джамия в която да се молят - добре !
Но в България официалнта религия е Християнството те трябва да се съобразяват с това и да го правят така че да непречат на другите!
256 bit crypt -> xelA evol I <-
В България има свобода на вероизповеданието. Тоест ходжата има право да пее, но това също подлежи на определени норми и регулировки. Пишете оплакване до общината да се измери нивото на шума. пеенето няма да спре, но ще намалят звука. А съвсем без него няма да мине.Първоначално написано от hardball
Турци не са били - били са османци. Явно малцина правят разлика между Османска империя и Младотурската държава на Ататюрк.
А да наричаш това "налагане на чужди порядки" а СМЕШНО!
Grumpy old madman
Абе не ме интересува нивото на шум, не искам да има такива служби изобщо с пеене извън джамията! Да си пеят вътре кат искат,ама тва да си вървиш по центъра и да слушаш увиванията знаеш ли кво е? Едва ли не кат почне да пее тоя и целият център тряя се спре и да почне да се кланя ли, да отдава почит ли!Canis_Dirus аре не ми казвай,че тва е нормално.На теб ако ти е приятно да слушаш тея звуци в центъра на любимия ти (роден) град(където досега не се е пяло от тая джамия)..на мен не ми е!Даже го смятам да унизително, все едно искат и нас християните да ни потурчат.
А и наистина си предствете на тея хора, толкова много, които работят в близост или живеят кво им е..не знам в колко почва да пее ходжата, ама ако и сутринта в 5 пее направооооо![]()
Аз съм чувал равина, посредством тонколони в 7 часа сутрина![]()
Ходжата той трябва да си оди в джамията и да си проповядва религия а не да разбунтва духовете на околните
Ходжата да се задави с обрязана кожичка от мръсно циганче
Raise your fist!
Е, стига толкова, не искам темата да бъде заключена!Чакам още мнения,да споделите нещо от вашия град ако имате и съвети кво да правим в Пловдив, щото вече не се търпи...
какво се жалвате тука бе? Кмета на Пловдив нали е от на Бат` Бойко партията? Я пишете оплаквания до него.
Ходжата не обрязва, обрязва сюнетчията.
Не пее ходжа, а мюезин.
Опознай врага!![]()
Grumpy old madman
отидете в общината, ако нищо не направят счупете прозорците
Raise your fist!