- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Всички тук сте олигофрени на по 12-13 години. Няма ли да спрете с вашите простотии ве дайба мамка виКелеши
Заврете се в нета от своя дом
Първоначално написано от elfish
не всички аз лично съм на 23 а ти на колко си ? ? ?
Еми малко си по-голям/а от мене ама повечето са малки келешчета![]()
И аз съм на почти 19 не мисля че тийнейджърските въпроси са простотии а в случая ти излизаш най-големия улигофрен,защото първо,че темата ти не е за този раздел и второ,че явно нямаш друга работа и само търсиш кой да псуваш и къде да избиваш комплекси
Първоначално написано от ubuntu
еее закъснял си вече , хората от 1-ви клас се почват
ама нищо можеш да наваксаш
сайта е предназначен точно за "малки келешчета" както ти ги наричаш
мммннее. Просто се лигавя, защото голямата част от темите са ебаси простите![]()
![]()
elfish на тяхната възраст предполагам и теб са те интересували подобни неща а и смея да твърдя,че има и доста смислени теми
аз съм на 17 и половина... ама не ми стигат пръстчетата и ще ти покажа само по 1![]()
Много бързо ме натровихте ...отказвам се, вие сте опасни
![]()
Вярно, че е изтъркано, ама ти си баш като Къци - сам си говориш и сам си се смеешАйде усети се, че не си оригинален и престани
![]()
стана ми смешно колко бързо ме натоварихтеОбичам ва веее
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si oligofrena..vse pak saita e teen iznasqi se kat ne ti haresvaПървоначално написано от elfish
kele64e..
Cruel Intentions
Е, хайде да не се обиждаме сегаВ сайт,чието име е teenproblem,да не очакваше да срещнеш пенсионери?
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
misleh da otvyrna na glupostta s mylchanie,no ne se sdyrjam zaredi tva mylchanie stavat vsichite problemi...emi az sym na 16,no ima i drugo .....da si zabelqzal sluchaino che se namirash v TEENPROBLEM?!!!!!/!????!??!!!!!!!??!!?!??!![]()
![]()
![]()