.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Гаджето или..?

Hi all nakratko,obi4am edin momuk,koito e na 300km ot mene i 6e doide proletnata vak.v moq grad,zaradi men.Toi do predi malko si ima6e gadje,no q razkara.Az su6o imam gadje,s koito ytre 6e pravim 1 mesec.Tova mom4e iska da ostavq gadjeto i da trugna s nego i iska vednaga da go razkaram.Gadjeto mi durji na men i mai se vlubva,ta nz,kak da go razkaram.Puk i malko se pritesnqvam,moita lubov da ne me izneveri,nz,spored vas,stryva li si da zarejda gadeto,zaradi nego i ako da,kak,puk i skoro idva Sv.Val.i molq prosto si kajete mnenieto.Blagodarq vi,4ao

Град
    The Land Of The Doomed
    Ти сама решаваш дали да седиш при питомното или да гониш дивото. Ако обаче с онова момче не сте се виждали не забравай, че в скайп не е като на живо. Може да се окаже, че не е това за което се представя, че не си пасвате и т.н. Ако решиш да рискуваш просто се раздели с приятеля си - ще го преживее някак, 1 месец не е толкова много време. Внимавай обаче от 2 стола да не паднеш на земята ..

Според мен не си заслужва да оставиш гаджето,заради момче,което е толкова далеч от теб.Помисли,че с това момче се виждате всеки ден,а с другия кога ? Веднъж годишно? Това не е връзка.Аз също имах връзка с едно момче,което е чак от Чехия,но не можах да издържа.Постоянно мислих дали не е с някоя друга в този момент и т.н. Колкото и да те обича няма да замести гаджето ти,което ти дава толкова много.Връзка по скайп не е истинска връзка поне за мене.Все пак помисли обичаш ли гаджето си..ако не го обичаш наистина по-добре е да го оставиш.Но ако останете заедно,не му изневерявай,не си пиши с други момчета.Повярвай като разбере за това,много ще го заболи. Успех

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да зарежеш гаджето си, което има наистина чувства към теб, за да тръгнеш по интернет с момче, което ще видиш чааак пролетната ваканцията и с което ще поддържаш интернет и телефонна любов ?
    Няма смисъл, как ще имаш доверие на това момче, като не се виждате, не знаете къде и с кого излиза, какво прави по дискотеки и купони..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Shumen
    Ou...Spored men ne si struva da go zarqzvash momcheto zaradi dr momuk koito e na 300 km ot teb ( vruzki ot razstoqnie se vodqt trduno osobeno ako si nqmate golqmo doverie).Hayde uspeh.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Порасни, девойко.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Благоевград
    няма смисъл да си усложняваш животеца с интернет любов
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Живей в реалността

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Не е трудно да зарежеш някой колкото и да е влюбен той в теб ако ти самата нямаш чувства към него. Факта че ти пука, при положение че факторът привързаност и обич към личността не може да съществува в такъв ранен етап на връзката ви, показва че не си безразлична към гаджето си. Връзката ти с това момче на 300 км би била трудна, но не и невъзможна. Разбира се, зависи и от възрастта ти. Реши си кой обичаш и се бори за него. Има една много хубава приказка за хората, които стоят на два стола... Просто избери някой и се бори!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Yambol
    Seducti0n
    Модератор

Пуснато на: Пон Яну

Порасни, девойко.

да

аз само да те питам дали си се замисляла как ще се почувства другото момче (тва кадето ще го зарежеш) ? защото аз на негово място бих се почувствал доста зле..:S
    its me bitches.. ;]

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Живей в реалността
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не разчитай на нещо което не си видяла или е далеч от теб... първо го опознай другия... прецени дали би могла да му имаш доверие и заедно да имате бъдеще и тогава режи който и да е... Само гледай от двата стола да не останеш на земята...

След като ви делят 300км. един от друг не мисля,че има смисъл.Да,за любовта няма граници,но след като сегашното ти гадже "май се влюбва" в теб не виждам смисъл да си с момче и то само през ваканциите.Помисли си добре с кого найстина искаш да си и реши докато не си останала и без двамата!!! Успех!!!
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Ne burzai da razkarvash gadjeto si,nqmai mnogo doverie na tezi vruzki ot razstoqnie.V povecheto sluchai ne se poluchava pochti nishto.. Vij dali shte stane neshto s onova momche (koeto shte idva da te vijda) i ako mislish che mojesh da imash obshto budeshte s nego togava predpriemi krachkata da razkarash segashtniqt si priqtel.uspeh

Re: Гаджето или..?

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Hi all nakratko,obi4am edin momuk,koito e na 300km ot mene i 6e doide proletnata vak.v moq grad,zaradi men.Toi do predi malko si ima6e gadje,no q razkara.Az su6o imam gadje,s koito ytre 6e pravim 1 mesec.Tova mom4e iska da ostavq gadjeto i da trugna s nego i iska vednaga da go razkaram.Gadjeto mi durji na men i mai se vlubva,ta nz,kak da go razkaram.Puk i malko se pritesnqvam,moita lubov da ne me izneveri,nz,spored vas,stryva li si da zarejda gadeto,zaradi nego i ako da,kak,puk i skoro idva Sv.Val.i molq prosto si kajete mnenieto.Blagodarq vi,4ao
    Зарежи това момче.. имаш си приятел.. връзките от растояние са болезнени и често неуспешни, а и най- малкото имаш човек до себе си.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Страната на Невъзможното
    мисли с главата си, а не с долната глава на момчето, което е на километри от теб..
    на колко си ??

Re: Гаджето или..?

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    покажи му тази тема на сегашния ти..той сам ще те зареже като види колко държиш на него....

Град
    In Devil's Castle
    "как да го зарежа"
    оф, не му завиждам на човечеца.
    както и да е, по-хубаво внимавай. не бъди брутална, пипай по-внимателно
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си