- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или..?
Hi allnakratko,obi4am edin momuk,koito e na 300km ot mene i 6e doide proletnata vak.v moq grad,zaradi men.Toi do predi malko si ima6e gadje,no q razkara.Az su6o imam gadje,s koito ytre 6e pravim 1 mesec.Tova mom4e iska da ostavq gadjeto i da trugna s nego i iska vednaga da go razkaram.Gadjeto mi durji na men i mai se vlubva,ta nz,kak da go razkaram.Puk i malko se pritesnqvam,moita lubov da ne me izneveri,nz,spored vas,stryva li si da zarejda gadeto,zaradi nego i ako da,kak,puk i skoro idva Sv.Val.i molq prosto si kajete mnenieto.Blagodarq vi,4ao
![]()
Ти сама решаваш дали да седиш при питомното или да гониш дивото. Ако обаче с онова момче не сте се виждали не забравай, че в скайп не е като на живо. Може да се окаже, че не е това за което се представя, че не си пасвате и т.н. Ако решиш да рискуваш просто се раздели с приятеля си - ще го преживее някак, 1 месец не е толкова много време. Внимавай обаче от 2 стола да не паднеш на земята ..
Според мен не си заслужва да оставиш гаджето,заради момче,което е толкова далеч от теб.Помисли,че с това момче се виждате всеки ден,а с другия кога ? Веднъж годишно? Това не е връзка.Аз също имах връзка с едно момче,което е чак от Чехия,но не можах да издържа.Постоянно мислих дали не е с някоя друга в този момент и т.н. Колкото и да те обича няма да замести гаджето ти,което ти дава толкова много.Връзка по скайп не е истинска връзка поне за мене.Все пак помисли обичаш ли гаджето си..ако не го обичаш наистина по-добре е да го оставиш.Но ако останете заедно,не му изневерявай,не си пиши с други момчета.Повярвай като разбере за това,много ще го заболи. Успех![]()
Да зарежеш гаджето си, което има наистина чувства към теб, за да тръгнеш по интернет с момче, което ще видиш чааак пролетната ваканцията и с което ще поддържаш интернет и телефонна любов ?
Няма смисъл, как ще имаш доверие на това момче, като не се виждате, не знаете къде и с кого излиза, какво прави по дискотеки и купони..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ou...Spored men ne si struva da go zarqzvash momcheto zaradi dr momuk koito e na 300 km ot teb ( vruzki ot razstoqnie se vodqt trduno osobeno ako si nqmate golqmo doverie).Hayde uspeh.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Порасни, девойко.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
няма смисъл да си усложняваш животеца с интернет любов
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Не е трудно да зарежеш някой колкото и да е влюбен той в теб ако ти самата нямаш чувства към него. Факта че ти пука, при положение че факторът привързаност и обич към личността не може да съществува в такъв ранен етап на връзката ви, показва че не си безразлична към гаджето си. Връзката ти с това момче на 300 км би била трудна, но не и невъзможна. Разбира се, зависи и от възрастта ти. Реши си кой обичаш и се бори за него. Има една много хубава приказка за хората, които стоят на два стола... Просто избери някой и се бори!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Seducti0n
Модератор
Пуснато на: Пон Яну
Порасни, девойко.
+1Първоначално написано от silky92
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не разчитай на нещо което не си видяла или е далеч от теб... първо го опознай другия... прецени дали би могла да му имаш доверие и заедно да имате бъдеще и тогава режи който и да е...Само гледай от двата стола да не останеш на земята...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След като ви делят 300км. един от друг не мисля,че има смисъл.Да,за любовта няма граници,но след като сегашното ти гадже "май се влюбва" в теб не виждам смисъл да си с момче и то само през ваканциите.Помисли си добре с кого найстина искаш да си и реши докато не си останала и без двамата!!!Успех!!!
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
Ne burzai da razkarvash gadjeto si,nqmai mnogo doverie na tezi vruzki ot razstoqnie.V povecheto sluchai ne se poluchava pochti nishto.. Vij dali shte stane neshto s onova momche (koeto shte idva da te vijda) i ako mislish che mojesh da imash obshto budeshte s nego togava predpriemi krachkata da razkarash segashtniqt si priqtel.uspeh![]()
мисли с главата си, а не с долната глава на момчето, което е на километри от теб..
на колко си ??
покажи му тази тема на сегашния ти..той сам ще те зареже като види колко държиш на него....Първоначално написано от byby0202
"как да го зарежа"
оф, не му завиждам на човечеца.
както и да е, по-хубаво внимавай. не бъди брутална, пипай по-внимателно![]()
someone else...