- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво казват вашите за прическите
Мама постоянно изразява негативно мнение, но кой я пита. Тате пък обикновено ми харесва косата..![]()
Stay up all night with the stars *
Тати ме харесва с изправена коса, но да не я горя с пресата ?!!![]()
Мама изразява лееко позитивно мнение чат пат. Аз съм едно такова неутрално.. не ме боли много много .. каквато такава..
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Не ги питам хах...Майка ми казва,че след като на мен ми харесва няма проблем...![]()
Нищо не казват, само понякога майка ми ми казва много ти е хубава косата![]()
Майка ми-Стига бе,само си гориш косата...Спри се бе ще останеш на 20 години без коса...
Баща ми-Дръпни се от отгледалото и аз имам коса..![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
нищо не ми казват
Последният път когато майка ми ме видя, веднага попита:
- Това твоята коса ли е ?![]()
за информация: беше си моята коса![]()
А баща ми само ме огледа и нищо не каза.
преди да си я направя както исках, баща ми ме оприличи на руски колхозник... все още не знам за какво става въпрос, но... сега нямат против моите прически... то аз и не си правя такива... поради причината, че момичето ме харесва с права коса, аз си я изправям... хахах трябва да съм на ниво, нали![]()
- Маме така ли ше ходиш на работа четката не тие браг
баща : аааа уат дъ фак скъпа отглеждаме си плашило![]()
MASS DESTRUCTION IS MY NATURAL REACTION !
EAT MA SHIT MF AND BOW ME BITCH
Майка ми много ме харесва когато си направя косата,баща ми май му е все тая.Е освен,ако не е направена от фризьор де...тогава изказва мнение.А дядо ми всячески се възмущава от прическите ми.Баба ми не коментира.
Хаха баси изредих доста хора...![]()
Абе общо взето к'во ми пука к'во мислят те?!Важното е аз да се харесвам.![]()
Аз не правя много прически, но майка ми понаякога като отиваме някъде казва: ''Що не си направи нещо на косата''![]()
![]()
Баща ми нищо не ми е казвал.
Майка ми вика, че трябва да се подстрижа.![]()
Първоначално написано от mimenceto666
Fall down seven times..
Stand up eight.
^ ^Винаги съм ти се чудела на косата как си успяла да я задържиш![]()
По темата:Не си правя некви странни прически,за да изказват мнениеА когато нещо ми дойде настроението,майка ми дори се натяга постоянно тя да ме прави
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ахаха, не знам, но без нея не мога да си се представя. Сигурно ако е с един пръст по-къса, ще откача.Първоначално написано от LiveFlower
Много си обичам косицата. . и няма да се стрижа, каквото и ще да става. (:
Майка ми : Супер си , но защо не я направи малко по-къса да излегдаш повече като момче![]()
Баща ми : Екстра си , като тигърче![]()
![]()
![]()
И двамата ми я харесват
Единственото което е че майка ми не ми дава да си я подстрижа късо , обожава дългите коси ...
![]()
Тука има - тука няма .. :P
майка:Ша те заведем на нивата в село да седиш там за плашило
татко:Как успя да побереш толкова гел на толкова малко място (маи ми се възхищава)
баба:цтцтцт как можа да си развалиш косичката такова хубаво детенце беше,а сега чудиш да вече как да развалиш хубавото нещичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами майка ми я нямаше 15 дена вкъщи-беше на санаториум..и през това време аз реших да се подстрига и както обикновено да си скъся косата...но какво ми прищрака и казах на фризьорката да ме обръсне втори номер.Реакциите бяха-
Майка ми след като се върна от санаториум- Като бандит си ама ти ходи удобрявам те![]()
Баща ми след като се върна от Испания / не ме беше виждал 1 година/ - Сине,к`ви са тея обеци бе?! А с тая прическа приличаш на затворник...ама нищо,пич си
Вече си имам машинка и сам се подстригвам..обикновено първи номер![]()
Татко: ,,Какво си направил пак ве? Приличаш на таралеж!''
Брат ми: ,,Супер педалска прическа!''
Майка ми: Всеки път с различно мнение!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ам мойта прическа е нормална ,даже майка беше си напраила като мойта![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз коса почти нямамКазват ми,че приличам на мутра или на военен
![]()
еми кво да ми казват, кефят се на косата ми ;ddd
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Одобряват прическите ми , но постоянно ми правят изречения да не я третирам толкова много,щото много се изтощава![]()