- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво казват вашите за прическите
Мама : Пусни тая коса да диша бе,тфа бразилско ла*но ми писна от него.Като станеш на 30 ще искаш красивата ти къдрава коса,ама няма!
Тати:Писна ми!Не ме кефиш вързана
"приличаш на наркоман, на Исус Христос, на момче.."
ама ся като си имам бретон ше видим кой е наркоман
не е нужно да се изправяш всеки ден и като кошница косата ти е хубава![]()
![]()
Баща ми нищо не забелязва по косата ми..дали е изправена, вързана и т.н. Майка ми преди ми казваше,че съм като чума и ме караше да я връзвамА иначе след фризьор като ги питам как е и двамата не забелязвали разлика
![]()
"Бретонът ти е като на емо"
"не стига, че си руса, ами и си рошава"
"абе скоро поглеждала ли си се в огледалото?"
"личи си, че сама си подстригваш косата"
"абе тя твоята приятелка как се е съгласила да я подстрижеш?"
"приличаш на изгонена от гората, и там не тъ щът"
Още?![]()
Принципно с майка ми се консултирам.И двете сме с "едната страна по-къса от другата + отпред дълго , отзад късо![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
"Косата ти е супер яка... "
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
хъх, нещо куца на баща ти логиката,Първоначално написано от psychedelic
ако нямаш пари ще се постригваш през по-голям интервал от време...
![]()
На всеки му отива различна дължина на косата, ако ти се харесваш с настоящата си прическа, не мисля, че е необходимо да позвловаш мнението на баща ти да влияе и не само в случая с косата, външността ти като цяло.
Моят пък твърди именно обратното, тоест, че момчета трябва да бъдат с къси коси, самият той е с такава нясъде 1-ви или 2-ри номер.
Та, да не ти пука.
По вкус и по цвят приятели няма, в случая разбирателство между син и баща.
Така, 4е примири се с положението и не се опитвай да променяш нито своя, нито този на баща ти вкус.
Успех!
По темата-Косата ми не е нищо особено откъм прическа.
Тоест няма за какво да се захванат.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И каквато и прическа да си направя ще кажат -Суупер сиии![]()
все ми е тая какво мислят![]()
баба: ееее виж сега колко ти е добре като не си се намазал с тия глупости как ти се е открило челцето само<==
![]()
на майка и пука ква ми е прическата само когато излиза с мен иначе не,а татко:квото искаш прави хората няма да се смеят на мен я![]()