- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най би ви харесало за подарък? [Към момчетата]
Златно момиче :PПървоначално написано от cherinka
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Да е с някво Еротично бельо на сърчица.....![]()
ACϟDC
Аз не съм момче , но като гледам на моя също най му харесва секс - маратонът като подаръкМи мъже ... кво да ги правиш.
А иначе в добавка често подарявам и аз парфюми , деодорант , афтършейв +пяна за бръснене и такива работи. Все ще влязат в употреба![]()
Аз бих се зарадвал на китарата на Слаш от клипа на November Rain. И после яко жица!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Най-много ше му хареса да му го налапаш
При всяко момче е различно. Всичко опира до това от какво се интересува, какво го влече. Надявам се, че се познавате добре и би трябвало да знаеш какво би го зарадвало. Ако ти не знаеш, ние ли да знаем?
Аз лично бих се радвал на една романтична и различна нощ повече, отколкото на 1 парфюм или нещо такова, понеже не съм материалист и оценям повече жеста и преживяването на празника, а не колко пари струва еди кое си и дали е оригинално или просто менте.
Не знам при твоя приятел как стоят нещата и не вярвам някой тук да знае. Затова вземи се замисли сериозно какво го влече и му харесва и прото го зарадвай с точния подарък и целувка![]()
Цял ден 100% внимание от нейна страна към мен само това искам..просто нея..
Ами какво да ви кажа...Какво най би ми харесало... Ами по принцип обичам среброто.....на всичко сребърно избухвамТака че това като подарък би ми харесало най много
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Не с1м материален... радвам се и на малко, но п1к да е от с1рце.. не обичам голямите подар1ци...
Ако имам рожден ден примерно най бих се зарадвал, ако тя застане пред мен... погледне ме... и ми каже просто честит рожден ден и да ме целуне и прег1рне... просто плам1ка в очите и когато ме погледне... това ми стига... разнежих се![]()