Преди да пиша , ще помоля да няма обиди нито към мен нито към приятеля ми .
Та , ето .....миналия петък , той се разболя . Съботата и неделята ми пишеше в скайп , че ме иска и такива . Понеделник след обяд като отидох до тях и не се държеше мн добре с мен . В скайп се държеше добре ..... вчера на училище се държеше уж добре .После си писахме , но аз трябваше да стана по - рано и му казах да ми пише смс - и.А и сега и аз съм болна....И в един от смс-ите ми писа , че един негов приятел го поканил на рожден ден , но ако отидел ...нямал контакти еди кво си бил като в затвор . Аз му писах и го питах с мен ли е като в затвор и той каза "еми явно...." после му писах поне ако ме обича да ми вдигне , изключи си телефона .После го включи и се извини , че го е спрял и ми писа , че ме обича . Но пак не вдигна . Днес като си писахме ок , само че не като обикновенно с целувки и така нататък , ами просто си писахме за други неща .И като стана въпрос ..... просто ми каза , че му е писнало от връзката ни , че не вървяло между нас , а преди да се разболее си бяхме в добри отношения . Питах го дали е заинтересован от мен , а той ми пише многоточия ....аз му пиша за тези неща е той ми се смее ...каза като не ми харесва да го режа , само че когато сме в добри отношения се държи добре с мен и е мил , а като се скараме и направо ...... обичам го супер много и не искам без него , не е от привързаност , наистина го обичам .....смял се защото му било писнало .....като сме в добри отношения като го питам дали ме обича ми казва да ......дали ме иска казва да ......и като го питах вчера дали му липсвам каза да , а днес като го питах ми каза , че незнае . Просто незнам .......искам да съм с него , но не мога да говоря с него така , отговаря ми на някой въпроси и ми казва , че съм го изнервяла допълнително . А аз просто искам да знам ......искам и да съм с него и да не се държи така .Не разбирам кое не вървеше преди да се разболеем .......................
Благодаря на тези които са прочели .

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh