- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За самотата
Случвало ли ви се е да се чувствате самотни дори когато има хора който са винаги до вас?Е аз в момента съм в такава ситуация знам че има хора който са до мен и на който мога да разчитам но нещо сякъш ми липсва липсва ми любов всичко бих дал за нея не искам много на 17 години съм (след няма и месец 1и съм момче досега сериозна връзка не съм имал а и много не се впечатлявам на този факт но както казах имам нужда поне веднъж през целият си живот да се почувствам истински обичан нима всеки неиска това цял живот момичетата ме приемат само като приятел най-много като брат от което вече честно казано ми писна не съм пръв красавец знам но защо подяволите никоя не може (или неиска незнам вече) да ме погледне по друг начин.
П.П. Само искам да помоля без коментари от сорта след време нещата ще се наредат и от сорта и аз ги използвам но честно казано вече нз дали да вярвам на това исках просто да си излея мъката
П.П2 А и много моля също и без коментари от сорта педе*аст или каквото и да е писнало ми е от олигофрени също така знам че празвописа ми е зле няма нужда да ме информирате
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму