.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Велико Търново
    Винаги има вероятност,макар и мнооого малка.
    Въпреки всичко не разчитай на късмета и ползвайте някакви предпазни мерки!
    Руса кукличка

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Има вероятност и тя никак не е толкова малка!
    Подкрепям. Не мога да разбера с кой акъл го правиш, даже без да знаеш дали има вероятност .......... ?! РАЗБИРА СЕ, че има! ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

az sum 4ela 4e taq te4nost sudurja edini4ni spermatozoidi i moje da se zabremenee ot neq no v mn redki slu4ei
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от sweet_loser
    mi zavisi mn ot momi4eto.ako e v ovolaciq i e po-plodovita kato ni6to moje!vingi kogato se samnqva6 polzvaite "eskapele" po4ti vav vsqka apteka go ima.samo da te predupredq 4e struva ot porqdaka na 30 lv.taka 4e POLZVAITE PREZARVATIVI ako mackata ti e stabilna 6te razbere strahovete ti ako ne... kakto nqkoi be6e kazal "bi i kam6icite"
    Абе да ти кажа ескапел специално не е мн препоръчително да пиете току така .. доста лоши неща съм чела за тях,те не са противозачатачни... а вече при станал гаф (недай си Боже) евентуално да няма бременост ... амаа пак казвам доста лоши неща съм чела... ... По темата.. както казаха повечето ,противозачатачни във вашия случей наистина е най-добрия вариант.Но само с рецепта от гинеколог...Не е задължително да има 18.. все пак понякога се пият и за лечение... и не са вредни,ако се пият както трябва...

Ima mn malka weroqtnost no wse pak q ima..a 6tom sa i bezinteresni prezerwatiwite neka wzema protiwoza4ata4ni ... taka 6te ste po spokoini i dwamata ;]]

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    Ще не ще ще пие противозачатъчни щом иска без кондом... тия дни ще я водя на гинеколог,а последно каква им е цената г/д и вредят ли много щото не съм чувал хубави неща за тях !
    за тая цел трябва да има 18 години и както казваш ти първо да мине на гинеколог

Глупости.. Кой те е излъгал че и тррябват 18 за да отиде на гинеколог Аз от 16 годишна си ходя редовна и майка ми още не е разбрала

аз искам да попитам същото, не съм го правил до сега но приятелката ми е подлуднала по мен и много го иска аз съм на 15 а тя на 16. след като се изхвърля при още масторбиране излиза една течност като пяна. обяснете ми какво е и дали може да забременее от нея. благодаря предварително

Шансът е 1:1 000 000 ,но аз така забременях ...въпреки,че си го исках.Не слушай тези дето ти казват,че шансът е малък...да,малък е,но за твое успокоение или противозачатъчни или презерватив.
    Има едни противозачатъчни,които са много добри,не влияят на цикъла,качването на кг и т.н. Цилест.Пият се всеки ден по едно...и след седмица,две може спокойно и да си свършваш в нея...само да не изпусне да си изпие хапчето..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Може да се забременее от нея, да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си