- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ревнувате ли приятелите си???
Е?Мисля,че въпроса е ясен?
Ревнувате ли приятелите си от други ваши приятели?А,защо?![]()
нема такива екстри,,,
ако се издъни шута...
Не, щото е тъпо.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
случвало се е...но не от страх, че ще го изгубя, а от факта, че не ми е обърнал достатъчно внимание (страшно егоистично прозвуча![]()
![]()
![]()
)
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ами, не не ги ревнувам, но понякога ми е гадно, ако не ми обърне внимание. Нищо повече.
Първоначално написано от Sintya
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не естествено.Те да не би да са само за мен![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не. Имам си достатъчно други проблеми, че да се зaнимавам с детинщини.
Don't worry, be happy!
оо приятели ? силна думаи не, не ревнувам от Познати
![]()
Мисля, че не![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В интирес на истината - да. Не ми обръщат толкова внимание, колкото на познат(и). Това май ги превръща и тях в познати, а?![]()
еми понякога дапък вие кво заотричахте всички егати
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Има такива моменти,но истинските приятели след това осъзнават,че няма смисъл.
И при мен се е случвало доста пътиПървоначално написано от PoLiToOo
![]()
миии по скоро не.. ! хахах
миии по скоро не.. ! хахах
Глупости! Не мога да принудя никой да е приятел само с мен. Всеки има право на избор с кой да си прекарва времетоХъх..Не са ми гаджета,че да ги ревнувам!!!
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Не. Ама напоследък моите приятели се превърнаха само в познати май май.....![]()
To be yourself is all that you can do...
Имаше 2 момичета, на които можех да разчитам и ми бяха по-близки от останалите,а 1ната не понасяше другата..и изведнъж не знам как стана, ама сега са големите фр..излизат заедно насам натам..междучасията двете....сега съм близка само с 1ната, защото разбрах истинското лице на другото момиче..и понякога ми е кофти когато са двете, защото преди не беше така..ама не ми пука вече особенно
това са временни, училищни приятелства и реших да не се ядосвам и да ми е кофти, заради такива простотии, които рано или късно ще свършат..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Преди е имало доста такива моменти, но тогава бях по- малка и доста по- глупава и не осъзнавах колко е смешно и безсмислено. Сега вече дори и да се случи да ме зачовърка примерно, че на някой друг са обърнали повече внимание бързо минава. Все си мисля, че е понеже съм единствено дете и съм свикнала да ме обграждат с внимание само мен.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1Първоначално написано от gabi_94
![]()
My heart is broke but I have some glue
Ами те не са моя собственост и имат право да си имат и други приятели освен мен,но това не означава,че не са и мои истински фр...тъй че..мисля ,че не,но ме е било страх да не ги загубяяя..въпреки,че не съм им го показвала ;рр