Не мога да разбера какво му става на гаджето ми. В петък ще ни водят на Пловдив на екскурзия и той искаше да дойде обаче на мене не ми се искаше щото постоянно навсякаде сме заедно и той се отказа като каза че няма проблеми. Но от тогава минаха 2 седмици и той се промени ужасно много. Държи се с мен като с боклук.. като сме заедно само се лигави и не показва с нищо че има чувства към мене, само ме дразни, държи се ОТВРАТИТЕЛНО!! За едната тъпа екскурзия ме прави на луда всеки ден ..даже не знам как да ви опиша ситуацията. Само плача постоянно а от него чувам "Ще се променя та ще се променя" .. да ама не! Промяна няма! Казвам му че не съм му играчка а той ми отвръща че аз съм се била променила а не той Съвсем ясно му казах че ако продължава така няма смисъл а той ми казва че ме обича че му пукало за мене че ще се промени .. не мога да го оставя абичам го..но как да го накарам да си стане пак същото момче което ме обичаше и глезеше, което даваше всичко за мен .. защо той се промени така? Не ме ли обича вече? Говорихме 283628634232986432 пъти но промяна няма..какво да правя?!?!