- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
sa razbrax koi kfa kola kara![]()
Първоначално написано от Alexandra93
ebasi podrobnoto opisaniene6to kon4eta kolko ima godina na proizvodstvo nqma li da kaje6
ina4e bravo 4e si tolkova na4etena na tema koli
![]()
Дрън Дрън... Оди в Опел Тигра да ебеш да видиш как са ебе... женска кола смотана раута..
В квато кола да е не струва.. освен ако не е на капака...
аз залагам на моя любимец Aston Martin!!! ей ако някой ден не правя секс върху тази колаее на!
bqsna_teenagerka тази кола вътре има място само за седенеа вънка няма смисъл ще му се изкриви капака... Много хора са заложили на бусове което е логично и много удобно
и Аз залагам на бус и на лимозина
![]()
хахахаха някои камион товарил цял ден зърнени култури ти са напални хубавку гъ*а с прахуляциПървоначално написано от mirmark
![]()
![]()
![]()
има ли желание и в трактор ще го направите
тези коли модел мерцедес смарт няма място за 1 човек в клекнало положениеПървоначално написано от CryForMe
камоли някои си да правят секс вътре ..
![]()
![]()
Теййй шййй ... хяхх
никак даже не е странно .. щом са стигнали момичета да играят игри ,където се колят трепят и всевазможни брутални ралти .. кво толкова да играеш игри с колиПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Теййй шййй ... хяхх
Нямам представа, но едва ли в Ламборгини, щот е много ниско
, иначе в някое комби например и кат се свалят задните седалки идеално
![]()
И Passat Лимузина става.Първоначално написано от nofi
![]()
Аз бих казал в никоя. Колата не е удобно място за секс.
в жигула![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
естествено че в голяма кола,въпросът не беше много смислен поне според мен
То е така че в кола не е удобно,но пък има тръпка,нещо привличащо да го направиш в кола.Първоначално написано от dimitar_ak
Audi R8,BMW X5,Toyota Tundra :P
на капака на голф е .. отврат![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Пасата се казва - Седан
Беее, на мен няма да ми се иска да си цапам колата, пък аз като сексам я разтичам от кеф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
в моята![]()
Разтичам момиче, разтичам :P
Идва от думата - тека, тече, сещаш се кое и какво започва да тече ^_^
Не подскачай много нависоко, че такива най-ги свалям бързо-бързо ;р;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮