- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
Ако следиш постовете и мисълта ми ще разбереш, че не съм от тия дето се дуят за нещо, а са нищо и мразя подмазванията/лизането на дупИта за някаква цел.
ЙеЪ![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
LADA 1500 със спортни "рисъори" и 2 криви джанти, или каруца ......
Аз пък ако някой ден се засрещна с MakeMeLaugh хич няма да се пъна...Първоначално написано от sarin4eto
![]()
![]()
хах чувал съм че е готино![]()
трябва да се пробва
![]()
:P :P
^^![]()
![]()
А бе никой ли не е пробвал в комби, изглежда ми мн уютно като спалня :Р, аз имам възможност да пробвам там, ама се изказах одеве ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
От много скоро имам опит с едно БМВ и определено мога да твърдя,че ни беше много удобно![]()
В Ауди, според мен...![]()
Come out, come out wherever you are...
В никоя кола честно казано не ми е било удобно да правя секс. Правиш го за да опиташ нещо различно и всичко приключва до там
С приятеля ми правихме наскоро секс в кола и не е неудобно.Не мога да кажа,че си е като на легло,но си е якоПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Жигула.
ала бала
LANCIA CAPA .. Не съм сигурна за правотата на втората дума..![]()
![]()
Голяма е и ..абе огромна е отвътре..![]()
![]()
![]()
Ами аз не съм правил ама трябва да пробвам може би.А иначе или на задната седалка на G класа (доста широко е) или сега се сещам един приятел има Volkswagen Phaeton може е там![]()
Smart, Fiat Tipo - atmosferata e po-zadushevna nekaksi![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
нали или Шевролет Събърбън ...Първоначално написано от Joc
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Естествено ,че е удобно и широко , а в нашата е и мекичкоо отзадПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Хахаха, поне на девойчетата в коли да са го правили ми то в бмв![]()
поне коли да карахте
, девошките се фукат коя в к'ва кола са я ....
![]()
Наи добрата кола е ОПЕЛ Кадет комби с 3 Вратиотзад си е жива спалня
бе не знам
ма само да не е моята![]()
Първоначално написано от Joro951
![]()
![]()
И аз съм за жигула![]()