- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
Мани ги тез комбита ,не съм пробвал в кола ама според мен нещо Santa fe , Bmw x5-x6 i e takiva shiroki,иначе съм чул че не толкоз удобно...
ей тази http://six.fiftagon.com/wp-content/u.../lada_2105.jpgПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Аз пък бих отговорила,че най-удобно е в Джип "Шевролет Каптива" .. поне на мен ми беше доста удобно![]()
![]()
![]()
В голяма и широка кола![]()
CHRYSLER VOYAGER Определено , 7 местаа , кожен салон , затъмнени стъкла и още сумати екстри изключително удобен е модела от 2006 с кожен салон (LE серията ) (: надявам се да съм ви бил полезен![]()
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
В Audi A3![]()
Ама в опел вектра комби е най-добре
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
съгласнаbany_land
МнениеПуснато на: Сря Май 13, 2009 10:57 pm Заглавие:
mom4eto po-skoro iska6e da se pohvali otkolkoto da pita koq e udobna Very Happy![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати.Те се усещат в сърцето..
С мен всяка би изглеждала удобна![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Имам Опел Кадет комби и като се бутнат задните седалки отзад става точно едно 2 персона легло, слагаш 3-4 одеала и прозорците се наводняват. Сега карам Рено Сценик като бутнем предните седалки максимално напред и отзад става като в салон !!! Височко е широко е, който казва, че в кола не става е просто некадърен или е пробвал в опел корса, или кой знае какво.
Всички искате в скъпи коли да го правите, що ли ми се струва, че не е заради широчината ами заради друго.
у рейсо
Говнааааааааааа
еееее затова не си купувам коли 2ра ръка!!!!!
Незнайш, колко потни гъзове са стояли в/у седалките..........
В москвича на чичо Гошо![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ford Mustang, Audi TT или Porsche Carrera 911![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
В моята...
В колата на братовчеда на моя!Пежо 307 SW!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
К'ва файда в колата като тя не струва? Тоя моя къвто е маняк сигурно ще се депресира, че е в такава трошка и няма да може да си свърши работата. Леглото рулззз.Първоначално написано от Vichko0o
Във Smart е най-яко.![]()
добре де не казваме нещоПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добре в Ауди 80![]()