- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
Нали знаеш кои го правят там? хахахаПървоначално написано от LP_GirL
KALINKA![]()
Лада!
твърдо За Лада..на баща ми колата е най яка и мечтатя ми е да права секс там![]()
![]()
![]()
В на бате джипа![]()
![]()
![]()
Bez znachenie e kolata , vsqka moje da se prigodi i da stane udobna .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
в джип е най-удобно...казвам го от собствен опит
Обичам да те обичам!
В голяма кола...Особено, когато приятеля ти е 1.90 ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аматьори![]()
Ако ще е превозно средство.. или в ТРАКТОР или в КАРУЧКА
Кви джипове кви 5 лева
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
в чуждата... така де няма ти е приятно си караш колата знаеики че си чукал някоя флиорца в нея...
в лимозина![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
На мен ми допадаше в 3-врата кола. Седалките си имат естествено придвижване много напред като при качване в колата. Така се освобождава много пространство отзад.
+1 и моя има алфа и обожавам да правим секс в колатаПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Естествено ,че в мойта...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
от опит знам 4е в мерцедеса има мноооого повече място отколкото в опелите или в фордовете макар че са комби.![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Така е,баща ми ако знае какво му се случвало в колата ще ми я подари...Първоначално написано от zizita_88
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Откъде пък чу, че 5-ца и 6-ца са малки?!Първоначално написано от ubuntu
![]()
а чи как бе или лада или трабант![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
v polsko fiat4e![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..