- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
В тази,която е лично твоя,закупена от теб,независимо каква е
Абе има ли значение колата в крайна сметка,важно е какви са хората?!
В 6-та серия??? Добре... Не съм съгласен за Е50 - баща ми кара такава (и аз също понякогаПървоначално написано от ubuntu
) та мн си е добре отзад!!!
е как коя моята Победа М 9.0 V8 Двигател на танк 603к.с малко тясно ама свиква са ..![]()
All under heaven........
Ами 6та серия отзад е супер тясна 5та е по широка въпреки че за мен и там е теснотия ... за 7цата ок няма спор в нея си като на хотел но останалите не могат да се похвалят с пространствоПървоначално написано от Carlos
(Поне за мен аз съм си бая говедо
)
ubuntu идея нямам какво си търсил на 6-цата отзадОтпред е 2-пъти по-широка, не се мъчи повече... Най-добре е 6-кабриото и отпред и така... хахаха и аз съм едър, ама ще се сгъваме, няма как
![]()
В моята кола е най удобно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eстествено в моята...
Opel Astra, комби![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/D3/6C/...ab85fd36c.jpeg Ето в тази кола
ъ некой гоуф 2ка да мерише на газ вътре за романтика и борчето да те гъделичка по гърба
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
смартовете са най-удобни
цъки
ako iskate da vi e udobno 6iroko i luksozno Mercedes G classa e kolata, ako iskate da pravite sex v karuca izberete volkswagen golf ili nqkoq italqnska kola![]()
Първоначално написано от mirmark
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
В GT моделите не можеш и свирка да ми направиш. Иначе най-удобната...комби ...каквото и да е...най-добре бус или направо ТИРПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Play hard,go PRO!
само в бмв съм правила, не мога да направя съпоставка , иначе си беше много добре![]()
Фолксваген Пассат/Хюндай СантаФе !![]()