- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Искам да тренирам бокс или кик бокс
Здравейте на всички,
В последно време напрежението ми идва в повече и ми се иска да потренирам някакъв спорт. Не съм особено агресивен, но
съм се насочил към бокс или кик бокс.
До сега не съм тренирал, но в момента съм се амбицирал и ми се занимава.
Моля, ако някой знае клуб където да могат да те научат на нещо и тренировките да са след 18:30 ч. да ми каже.
p.s. Живея в ж.к. Света Троица и бих желал тренировките да са ми наблизо.![]()
Не знам дали ти е близо, но тренирам в Славия кик бокспонеделник,сряда, петък от 18;30 са тренировките
ако те интересува още нещо пиши лс
![]()
Този който не пада, не се изправя.
Става въпрос за стадион Славия в Овча Купел, нали?
Интересува ме,колко е месечната такса или се плаща на тренировка, както и имайки предвид, че съм абсолютно начинаещ (никога с никой не съм се бил), дали ще има някой, който да ми обърне повечко внимание (ако е необходимо срещу доплащане).
35лв на месец. Първите няколко тренировки си сам и треньора ти показва ударите и блоковете , после играеш с нас![]()
Много благодаря за информацията, всъщност ще видим де, ако бъда потрошен няма да съм ти много благодарен.
Ха ХА не исках да ги слагам тия целувки!
![]()
Аз ти препоръчвам да си вземеш боксова круша във вас...
Като те гледам не си от плд , иначе бих ти предложил да тренираш със мен Кик Бокс![]()
От софия съм, но мерси все пак.
Мисля, че ще се пробвам в Славията, ще видим дали ще стане нещо от мене![]()
Ммм и аз мислех за нещо такова да записвам, но все се чудех къде или све ставаше нещо което да ми попречи по някакъв начин (инциденти и т.н.) Ти къде в Плд тренираш ?Първоначално написано от Prophecy
Е записа ли се??? дойдоха тоя месец доста нови ти от тях ли си :P
Кик Бокса е опростено Карате, зависи колко бързи резултати искаш и колко си сериозен...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ми в 1 зала в кичука , не е мн голяма до Пицария верди еПървоначално написано от zapi
ако искаш да тренираш пиши ми на скайп : Canar4ever
Аз тренирах година и половина кик-бокс в Славия, но те предупреждавам, че е най-добре първо да си минал през чистия Бокс, после ще ти е много по-лесно![]()