- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- AE ZAKLI4VAITE Q
asfSFGSDG
е като при всяко момиче.. с което си излизал.. нищо страшно няма![]()
Ее щом е по-голяма,да се надяваме че ще оцени,че си тъп като бъчва и неграмотен като мангал!
аз сАвети не давам
един сЪвет ако искаш - дръж се така както с другите момичета.. това че е по-голяма от теб не е нещо кой знае какво.. е естесвено че ще мисли малко повече от малките момиченца и МОЖЕБИ ще знае какво иска![]()
ставаш ми все по-симпатична със всяко твое мнение, сериозноПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
И какво като е по-голяма от теб ? В моята компания има момичета,които са с по 2-3 години по-големи от мен и сме на един и същ акъл.Да не ти пука.Подхождаш към нея,както подхождаш и към другите момиче.А това,че допускаш доста правописни грешки ... УПРАЖНЕНИЯ. Късмет и в двете начинания![]()
e mamu deba we pisnami seki me kritikuva nqma pi6a na bg ae ebete si maikata pisnami iskam mnenie katp horata nqkoi 6e se nameri dami nabiva v glavata negramotnik nemoga da pi6a na BG tupi li ste
Ма злато,ти и на латиница пак не можеш!
Нищо сложно няма в това да пишеш на БГ бе неандердталец..има си Bulgarian Phonetic за тая работа..Иначе си много тъп..били сте в едно легло пияни и само сте спалиАко бях на твое място щях да я опукам така че да не може да ходи 2 седмици
П.П Сега забелязох че и налатинеца не ти се отдава писането
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
DGD
Така пише се видим и ако ми обясниш какво означава pi ti ще ти отговоря компетентно
![]()
nervete me o6te i kak nqma pi6a prosto ti tuka deba i glopacite ste 4ovek da ne zgre6i i 1000000 4oveka 6e mu vodat 4as po bel
Ами нищо неможеш данаправиш че не се се напучил да пишеш на клавиатура,ние ще си гледа ме работата и ще заклечем темата
Съгласен ли си?!
![]()
tuka nqma ti dadat pomo6t a seki 6te uprekva za ne6to mamkamu we vbesqvam se ve4e ot lainar4eta kato vas kade davat samo ak1l nqma pi6a pove4e tuka 4e 6e vi ebamaikata na si4ki filosof4eta
e ms pone nqkoi me razbra ne kato tiq si4ki se pravat na filosofi
varnen4e mersi za mnenieto i ms za razbiraneto![]()
хахахаххахах баси болния типПървоначално написано от k1ana
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !