.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Хининова вода

Може ли някой да ми обясни как се позлва точно и след колко време се забелязва релузлтата.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз се мажа всяка вечер в корените,а за резултата при всеки е различно при някой дори няма
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    слага се в корените на косата ..а резултата при всеки различно (може и да не проличи, че си използвал/а )
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Има 1000000 такива теми...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пресипи си хининовата вода в стар флакон от някакъв балсам без отмиване например.Вечер само впръскваш в корените,но при мен нямаше резултат

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Пресипи си хининовата вода в стар флакон от някакъв балсам без отмиване например.
    Аз си я слагах след всяко миене резултата забелязах след около месец,но ен при всички действа хининовата вода.Може и от нея да започне да ти кае повече косата така че недей да прекаляваш с нея

аз използвам хенинова вода след всяко миене на косата втривам я в корените и при мене имаше ефект косата ми порасна доста една приятелка и тя използва и при нея е видим ризултата спокойно добре е за косата и резултата се забелязва след месец два някъде...ако не виждаш резултат използвай я по често....
    www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P

Аз използвам от около месец-два и има ефект. Косата ми стана много мека и здрава, а и порастна ( нз дали е от хининовата вода ). Слагам си 3 пъти в седмицата след като се изкъпя ( пише, че трябва на мокра и чиста коса ). Мога да кажа, че съм доволна, а и не е скъпа около 1.50 - 2 лв. е
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Хининовият шампоан не е ли по- добре?
    Защото аз не видях кой знае какъв ефект от водата и си купих шампоан.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    На каква цена е и каква марка

Хининов шампоан за парви пат чувам за това !!! Марка , пари???? А да те питам сащият е като хининовата вода нали??
    www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    На каква цена е и каква марка
    Еми не е нищо особено 2-3 лв. струваше. Марката- SN пише, че е

Цитирай Първоначално написано от Desyslava
    Хининов шампоан за парви пат чувам за това !!! Марка , пари???? А да те питам сащият е като хининовата вода нали??
    Еми има най- различни марки, които предлагат хининов шампоан. А цените са между 2 и 5 лв. Не съм виждала по- скъпи.
    А дали е същият не знам, но мисля, че има по- голям ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Една фр я ползваше,но при нея нямаше никакъв ефект,аз сега ползвам Себорал Форте и има голям ефект.При мен проблема е че горния пласт ми е къс,а долния е дълъг,и откакто ползвам Себорала горния пласт почна да разсте и когато си го изправя с пресата горния пласт ми стига до дължината на бретона,има ефект пробвайте го.Не е скъп струва 1.50,може да се ползва и без лекарско предписание,като се втрива в косата 2-3 пъти седмично след измита коса,това продължава от 10-30 дни,след това за потдържане на ефекта го слагаш 1 път в седмицата. Може да се използва неопределено време,аз сега съм още на първото шишенце и имам още малко.Смятам като го свърша да оставя косата за 2-3 седмици да си почине и след това пак да го ползвам.Успех на всички които ще го използват.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Една фр я ползваше,но при нея нямаше никакъв ефект,аз сега ползвам Себорал Форте и има голям ефект.При мен проблема е че горния пласт ми е къс,а долния е дълъг,и откакто ползвам Себорала горния пласт почна да разсте и когато си го изправя с пресата горния пласт ми стига до дължината на бретона,има ефект пробвайте го.Не е скъп струва 1.50,може да се ползва и без лекарско предписание,като се втрива в косата 2-3 пъти седмично след измита коса,това продължава от 10-30 дни,след това за потдържане на ефекта го слагаш 1 път в седмицата. Може да се използва неопределено време,аз сега съм още на първото шишенце и имам още малко.Смятам като го свърша да оставя косата за 2-3 седмици да си почине и след това пак да го ползвам.Успех на всички които ще го използват.
    Аз търсих Себорал,но ми казаха,че е спрян вече от производство

Аз от себорала не знам защо, но не останах особено доволна.. Нещо не виждам ефект и няколко пъти си слагах по малко в домашната маска за коса, защото имам още в опаковката.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

При мен действа. Косата ми става по силна, по лъскава и не пада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си