.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

болят ме костите а съм на 18

ох хора имам чувството че съм кат онея баби дет се оплакват че краката ги ботя и едвам върват :s
    на 18 години съм(преди месец-два ги нажърших) не мога да си обясня нещо.. лявото коляно доста често взе да ме наболява,като седи сгънато и после трудно си разгъвам крака,не ми пречи да хода, но е досто неприятно а и съм малка още не поня да съм имала някакви травми или нещо .едиствено на ръката съм си пукала коста и понякога като е претоваря ме наболава, но е обяснимо аиде.. ама коляното...
    Признавам че доста обичам да седа сгъната и да спа свита на таралеж... ама много рано взе да ми се проявява..

Освен тва онзи ден в училище правихме коремни преси.. и вместо мусколна треска, мен ме болят долните ребра ама сякаш ми стягат такива, кат ги пипна и все едно са ме ритали (а не са)
    а и гръбнака па да не говорим направо ми убива вечр кат легна

Някой ако има някво обяснение, предположение, препоръка, какво мога да напраявя по въпроса.. много ще се радвам да го чуя

Най-вероятно не си правила редовни коремни преси със серийки по 25 примерно.И аз като не съм правила от доста време коремни,и като тръгна да правя по 50 примерно,после гръбнака и кръста много ме болят.Най-вероятно не те болят ребрата,а корема.Точно това озорване,дето ти го описах по-горе,та от него те боли и под ребрата.И не те болят краката от това,че спиш на кълбо.И аз така спя,несъзнателно се свивам.Спомням си,че ме боляха краката като по-малка(имай впредвид като подраствах;да съм била на....абе горе-долу между 8-12).Ужасяващи болки имах,най се засилваха вечер.Коляното ме болеше и от него надолу.Чувствах го все едно ми се разкъсва крака или някой ме удря с чук.Като спряха да ми растат краката,спряха и болките.

по твоята логика с коляното.. единият крак ще ми стане по дълъг от другия

При мен бяха на периоди.Не,не бяха единия по-дълъг,другия-по-къс.Просто или ме боляха и двата едновременно,или пък се редуваха( .Нормално е при подрастващите,доколкото аз знам.Повечко натоварване може би.Аре не ме карай повече да се оплитам,нали искаше мнение.Не ми го зачитай моето.

Супер фен
    Град
    Своге
    Приемай повече Калций.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И мен ме боли абсолютно всичко при най-лек натиск...
    Ходила съм няколко пъти при рехабилитатор-проблеми с нервната система...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Понякога тези болки се дължат просто на разстежа и развитието и няма място за притеснения.

мчи ако си 150 килограма не се и съмнявам

Град
    Страната на Невъзможното
    аз пък имам по-къси сухожилия на десния крак и като ускоря крачка, болката в крака е направо непоносима.. ужасно е

И аз съм така.. помага Калций и сутрешна аеробика.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от scallop
    мчи ако си 150 килограма не се и съмнявам

50kg sym nadali e ot tva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си