- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сменят ли ви програмата?
Първоначално написано от mimenceto666
Програмата ми за сряда е същата, само дето последен час пак имам АЕ
Смениха я.Но има съвсем лека промяна,повечето предмети са си същите.Само в четвъртък ше мога да си ходя направо след 3-я час, понеже 4 и 5 имам изобразително,6 музика и последен ФВС.Миналата година имахме физкултура пак последен час и не си спомням да сме я карали..г-на ни вика "ай,ай,омитайте се" и заключва салона. xD
Смениха я,ама не я запомних,така че в пон. ще си нося всичко.![]()
по принцип винаги я сменят при нас ама тая година има мн малко промени
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
При нас не я сменят.Обаче четвъртък и петък са доста гадни дни.Айде четвъртъка става, ама петък е ужасно.Пък и всеки ден съм от 8:30 до 15:30 ,само в сряда от 8:30 до 12:00
при мен само я обръщат огледално.
Welcome to the end of the thought process.
И на нас ни я сменят:
1.Англ
1.Англ
3.БЕЛ
4.Англ
5.Англ
6.Англ
Вече свикнах сс толкова мн часове език, поне нямаме Физическо 1 час че вс закъснявам и господина ми пише 1/3. Обаче другите дни ще имам задължително 9 или 8 часа.![]()
И при нас я смениха,много е добра![]()
Авторке,само не разбрах за кво намесваш ХЕИ-то?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ами тя и моята е еднааааааа![]()
![]()
имаме само 2 часа физическо в седмицата,а трябваше да са 3 и все се падат 1 или 2 часове и няма да има никакво излизане навън скоро
![]()
![]()
направооооо.....
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ауу..нашата е отвратителна...Понеделника имам 10 часа ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Биология
Биология
Български
История
История
Физическо
Физическо
География
Химия
География ....
Понеже съм в частно училище, понеделник учим до 16.20, а другите дни до 14
П.П. Започвам у-ще в 8.30
i na6ta e OTVRATITELNA
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
И на нас ни смениха програмата , но определено ми харесва.В началото на седмицата ни е малко по-натоварено,но полсе....единственото , което не ми харесва е , че английския са ни го сложили се последните часове(2-ра смяна съм)
,ама иначе става
![]()
Наща също я смениха и ни е доста по - лека от първия срок.
Всеки ден имаме по шест часа .. Химията ни е само веднъж седмично .. абе кеф.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от sladka__droga
Аз съм 7-ми клас, вски ден имам по 6 часа, но те са адски тежки часове. Не искам да се оплаквам, но до 3-тия час и вече започвам да полудявам. Програмата, въпреки че е оскъдна е мн натоварена с безмислици. Защо химия и физика са веднъж седмично ?!!? Какво може да олегне на едно дете в мозъка по толкова трудни предмети за 40 мин веднъж в седмицата?!?! Според мен така наречените "разказвателни предмети" (слагам го в кавички защото съм в доста престижно училище и си научавам уроците в час после само ги чета) трябва да са по два пъти в седмицата, за да може съответно да има по-дбри оценки. Така че сладка дрога мн те моля разгледай си в края на годината успеха по химия от 1-ви и 2-ри срок .... може би ще се изненадаш
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Смениха я. Сега всеки четвъртък първите два часа немски ще имаме свободен,защото учителката е заета с друг клас,а после ще си ги взимаме 8-ми и 9-ти!![]()
сменят я поне веднъж на месец щото даскалките нещат да преподават на нашия клас и само ни местат часовете и съответно програматато не е за смях де ама все пак-смехът е здраве
![]()
Те в мойто даскало не могат вече втора седмица да направят постоянна програма. Първия срок чакахме месец- месец и половина някъде. Иначе във временната, която се прави ден за ден, няма особено големи промени (то няма как и да има... подготве съм и имам точно няколко предмета само)
Stay up all night with the stars *