.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Никога недей да бъдеш втората!
    Напълно съгласна.
    Само ще ти кажа,че накрая от два стола ще паднеш на земята и много ще те боли. Помисли си хубаво,какво искаш от живота.Мислиш ли,че този човек те обича след като ти предлага да си втората?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Според мен няма кой знае колко лошо нещо в изневярата, ама после ти ще се чувстваш супер гадно че лъжеш приятеля си. А и нз как точно ние ще ти помогнем да вземеш решение, все пак това е само форум...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

iskam da si pomisli6 mn dobre s koi iska6 da bude6 naistina i ne dei da igrae6 rlqta na kurva deto e s dvama... misli6 li 4e tozi fars nqma da svur6i rano ili kusno ? mn qsno 4e da! zatova ne se vkarvai v nqkvi filmi i budi s tozi s koito ti kazva surceto.... uspeh
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ти ще си втората така или иначе....Тъпа роля,но ти си решаваш....

Ако зарежеш приятеля си за да тичаш след някув дето не се знай кво иска.Тогава ти не заслужаваш момчето до себе си.Не искам да те съдя,но щом се колебаеш значи не оценяваш какъв човек имаш до себе си.Помисли има ли смисъл във всичкото това!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никога не позволявай да бъдеш...втората!!! Тъпо е и лично за мен унизително... не си заслужава да късаш с приятеля ти заради некъв си там...ако толкова те харесваше щеше да скъса с приятелката си...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако толкова искаш да си с това момче,остави приятеля ти,защото нали знаеш - от два стола,та на земята

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Как ще му станеш любовница ? Заради едно момче ще пристъш всякакви човешки ценности :х Нямам думи.Избирай ! Или бъди с твоя човек,защото ще е подло да тръгнеш с някой и след седмица да го зарежеш.Защо въопще сте ходили,да ти е по-разнообразен деня ли ? Или избираш ония,който първо,че може да не остави приятелката си заради теб и второ,ако тръгнете може да предложи на някоя същото което е предложил и на теб.С такива хора по-добре работа си нямай.Кво те впечатляват толкова свалячите и него ще го наиграят spx. Не се наигравай и ти заради него !
    +1

Град
    Враца
    Нещо ти се иска да се вкараш в латино-американска сапунка, а? Омг, ква е тая мания всички да се филмират.. Ужас!! Как ще си му любовница бе?? А за приятеля си помисли ли?? Даа, този, който е с теб! А неговите чувства? И на другото момиче? Ако наистина харевсаш второто момче.. По-добре остави приятеля си.. Няма смисъл да си с него, най-много да го нараниш.. А достойнството ти? Е, чувства, разбирам.. Ама да стигнеш до там.. За мен тва е най-подлото и глупаво нещо, което можеш да направиш в тази ситуяция! Скъсай с приятеля си!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Според мен няма кой знае колко лошо нещо в изневярата, ама после ти ще се чувстваш супер гадно че лъжеш приятеля си. А и нз как точно ние ще ти помогнем да вземеш решение, все пак това е само форум...
    Нямало лошо в изневярата.. За да говориш така едва ли ти е изневерявал човек, когото наистина обичаш...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    А това момче,на което се чудиш дали да станеш любовница,има ли си приятелка?
    ami 6tom 6te mu e "lubovnica" spored tebe dali si imapriqtelka toi?!

Цитирай Първоначално написано от darla

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от darla

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Нямало лошо в изневярата.. За да говориш така едва ли ти е изневерявал човек, когото наистина обичаш...
    Ми това е лично мнение, дали ми е изневерявал или не пак си е моя работа, само споделям. Просто според мен момичето само трябва да си реши, ние нито нея познаваме, нито знаем в дълбочина какви са отношенията им.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    любовница = kурва ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Боже кви са тея простотии,в които се вкарвате...ма не можете да живеете без драми тва е!!
    ХХабсолютно !

Как може да се вкарвате в такива сериалки

Супер фен

То и в убийството няма нищо лошо...просто после ше се чувстваш виновен малко а иначе убития...ааа на него нишу му няма нали

лелее.. голема филмация ей ..хаха

пф...аман от детски истории

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Не изневеряваи .
    И аз така мисля
    Бъди честна с човека,с когото си в момента.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

::::::::))))))))))))

ко му мислиш ставай му една любовница , като си го харесала.. бх за другите нали на тебе ще ти е яко, пък и няма нищо лошо на които не му харесва в човкатааааааа :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си