.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Guest

относно мъжките прически

taka zna4i mom4e sam i iskam da si napraa niakva razli4na , fashion pri4eska oba4e nz koi sa na moda to4no sia , pa i ako ima nekuv sait ili ne6to podobno kudeto ima pokazani plsssssss . po princpo kosata mi e 4erna ma nz kvo da napraaa novo

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Стани Имо!
    Light The Universe

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ето такава, много "фешън"

само не и такава
    http://www.cowboysfringants.com/foru...221552_emo.jpg
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Re: pri4eska

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    taka zna4i mom4e sam i iskam da si napraa niakva razli4na , fashion pri4eska oba4e nz koi sa na moda to4no sia , pa i ako ima nekuv sait ili ne6to podobno kudeto ima pokazani plsssssss . po princpo kosata mi e 4erna ma nz kvo da napraaa novo
    ВЛИЗАШ ВЪВ flirt4e.com или zaka4ka.com......... tam ima sekvi otka4alki.. =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

якоооооооооооооооо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: pri4eska

Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ВЛИЗАШ ВЪВ flirt4e.com или zaka4ka.com......... tam ima sekvi otka4alki.. =D>
    Или да...
    Обаче ще трябва да си купиш и очилца,които да ти покриват целия феис!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

ето това ли са мъжете които трябва да създадат семейство и възпитат деца в нашето общество
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен
    Ха-ха-ха, не знаеш кои точно са на мода...
    Абе, човек, направи нещо, което на теб самия ти харесва, а не това, което е на "мода"...

ттццттц. още фешани, не ви ли писна бе. овце.

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Цитирай Първоначално написано от COLT
    Aре успокой се ве,овца!! Кой ти дава право да обиждаш а?

Цитирай Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
    Ти да не си фешън
    Light The Universe

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ти да не си фешън
    Не от най закоравелите но да.Проблем?!

Ти да не си фешън
    Не от най закоравелите но да.Проблем?!
    Какъв проблем мога да имам с едно смешно фешънче
    Light The Universe

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Toaaa Па,щом казваш

Toaaa Па,щом казваш
    Изпокъсаните дънки, (под които прозират бръснати крака) вкарани в обувчиците. Розова блуска със блестящ надпис. Якенце с пухче, стигащо най много до кръста. Ланец на врата. Изрусена прическа с добре зализано бритонче и дълго кичурче на врата. Мр3 в ушите, от което бичи чалга. Забързана походка към Планета Пайнер Клуб. Мечтата на всяка 5то класничка.
    Тва представляваш сигурно
    Light The Universe

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Toaaa Па,щом казваш
    Изпокъсаните дънки, (под които прозират бръснати крака) вкарани в обувчиците. Розова блуска със блестящ надпис. Якенце с пухче, стигащо най много до кръста. Ланец на врата. Изрусена прическа с добре зализано бритонче и дълго кичурче на врата. Мр3 в ушите, от което бичи чалга. Забързана походка към Планета Пайнер Клуб. Мечтата на всяка 5то класничка.
    Мне точно,Това с дънките в обувките одавна е отживвелица и Се Слуша Хаос не Чалга(ти ако си ЧАЛГАР) извинявай и стига глупости дрънка там дето не разбираш по добре така от колкото Потно селянче с К700(нямам нищо против телефона)в ръка слушащо Ивана-100 патрона.Уважавам SK8 i Другите стилове и не съм имал проблеми досега и изведнъж некъф Форум Бандит ми са прай.Ай стига моля ти се

Toaaa Па,щом казваш
    Мне точно,Това с дънките в обувките одавна е отживвелица и Се Слуша Хаос не Чалга(ти ако си ЧАЛГАР) извинявай и стига глупости дрънка там дето не разбираш по добре така от колкото Потно селянче с К700(нямам нищо против телефона)в ръка слушащо Ивана-100 патрона.Уважавам SK8 i Другите стилове и не съм имал проблеми досега и изведнъж некъф Форум Бандит ми са прай.Ай стига моля ти се
    И вие сте хора,с малката разлика, че сте крайно заблудени ест.
    И дразните.
    Заложено е в човешката природа да си тъп и да следваш накакъв пример.Който осъзнае това може да се измъкне от цялата тъпотия и да бъде себе си, а не жалка имитация.
    Голямото самочувствие..мислите се за нещо повече от останалите хора.Цялата ви мода идва в евтините магазинчета от турски дизайнери.Видите нещо и си мислите, че е модерно.
    Аз слушам хаус! Смешнико
    Какъв е тоя стил хаос!
    Light The Universe

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Голямото самочувствие..мислите се за нещо повече от останалите хора.Цялата ви мода идва в евтините магазинчета от турски дизайнери.Видите нещо и си
    Приятелю,не исках да се караме но ти пожела.ТАКА КАТО ТЕ СЛУШАМ,ТИ СИ МАЛЪК ЧОВЕК И ТЕ СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ СИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН СЕЛЬО МОГА ДА ТЕ ПЪХНА В ДЕСНИЯ Adidas I ПАК ДА ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ ДВАМА КАТО ТЕБ ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ ДА СТОИТЕ НА ТЯСНО И МАЙ И ТОЛКОВА РАЗБИРАШ-СЕЛЬО ПИШЕ СЕ House да знаеш за друг път

Голямото самочувствие..мислите се за нещо повече от останалите хора.Цялата ви мода идва в евтините магазинчета от турски дизайнери.Видите нещо и си
    Приятелю,не исках да се караме но ти пожела.ТАКА КАТО ТЕ СЛУШАМ,ТИ СИ МАЛЪК ЧОВЕК И ТЕ СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ СИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН СЕЛЬО МОГА ДА ТЕ ПЪХНА В ДЕСНИЯ Adidas I ПАК ДА ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ ДВАМА КАТО ТЕБ ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ ДА СТОИТЕ НА ТЯСНО И МАЙ И ТОЛКОВА РАЗБИРАШ-СЕЛЬО ПИШЕ СЕ House да знаеш за друг път
    Хахаха забавник!
    Видя,че не можеш да ме обориш с доводи и като първият малоумник тръгна да ме убиждаш!
    Глупаво същество като теб е толква жалко,че ми се повръща!
    Сигурен съм,че 99% от думите,които използва не им знаеш значението!
    барби-травестит гнусен!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    онова фешън-имо нещо е доста забавно
    та за прически .. ми аз например ще си пускам по-дълга коса, е не много дълга...това тей просто споменавам
    може да си направиш нещо като гребен - мене лично ме радват, даже аз се носех така по едно време...
    http://www.tehmugshots.com/data/media/1/Mohawk.jpg
    (хмм, не бих го нарекъм mohawk всъщност...такъв ще е ако го носи пънкар и няма толкова фешън вид )
    (-2 яя, тоя е с тениска на крейдъл!отивам да му я открадна )
    хъхъ..

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Тази пък а ти какви доводи ми изтъкна тези ограничените през твоите очи ли секи има право да си ходи както си иска е бати шефа са извъди аз казвам ли ти как да ходиш А и освен Това Ти почна първи

Тази пък а ти какви доводи ми изтъкна тези ограничените през твоите очи ли секи има право да си ходи както си иска е бати шефа са извъди аз казвам ли ти как да ходиш А и освен Това Ти почна първи
    So saaaaad

Покажи ми къде съм ти написал как да се обличаш!
    И вие сте хора,с малката разлика, че сте крайно заблудени ест.
    Light The Universe

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    както кажеш стига вече сме floodili че нарушихме вече мн т.1 Are Peace секи да си ходи както иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си