- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да ги махна?
защо не питаш самата фризьорка как да ги махнеш
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от shell
Може да си боядисаш кичурите с боя,която е твоят цвят![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ами не можеш,освен да бъдат боядисани в цвт близък до основния или същия,ама то май няма да хване боята.
машинката 0 номер и после със самобръсначката
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Какъв цвят са кичурите и косата ти ???![]()
www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P
Em prosto si boqdisai cqlata kosa...az taka napravih kato ne se haresah ki4urite.
ми мисли дали ти харесва,после се прави на маймуна
не се изказвай неподготвен,прасе
Ох...Те след време сами ще избледнеят,боята няма да е вечна.През това време ще ти се наложи да ги търпиш.По-добре,отколкото да си боядисваш цялата коса,да ги режеш и не знам още какво...
I AZ NAPRAVIH GRE6KATA S KI4URITEi tova ene6totot za koeto nai mn sajeliavam.....moia priateka si gi mahna kato friziorkata i gi boiadisa,no stana o6te po-zle.Az si boiadisah cialata kosa s moia cviat sam dovolna.
![]()
аз пък съм чувала че имало някакъв безвреден ацетон за коса (или нещо такова :-о ) коуто премахвал боята
Аве .. аз бях на руси кичури около година, като през това време си ги подновявах поне 2-3 пъти .. после се боядисах в естествения ми цвят .. за да хване боята като хората тряаше още 1 път .. и в момента пак избиват ... Дееба мнооого са упорити![]()
Първоначално написано от raichEbaichE
![]()
по темата- ми може да се махнат като се боядишат с близък цвят до естествения
Т'фа нещо е от рода на обезцветителите и мисля че с него наистина ще стане..Иначе ако си боядисаш цялата коса незнам дали ще останиш доволна..Малко кофти цвят се получава, ако са ти руси кичурите!Успех!Първоначално написано от shoshity