.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Мега фен
    щом мислиш, че знае и все пак не ти дава знак, значи, както вече ти казах, едва ли изпитва нещо. не че те дразня или нещо такова, казвам ти просто как си мисля, че е.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

predvaritelno se izvinqvai za latinicata...
    vij s risk da mi se nahvurli6 shte ti kaja 4e spored men si idealiziral nqkakvo momi4e bez da q pozavsh.tq moje vaobshte da ne e kakvato ti se struva.shtom dosega ni6to ne se e slu4ilo edva li ottuk natatuk shte ima ne6to isitnsko.produlji napred!uspeh!

Град
    Destanation unknown ((:
    Обичай си я, ве !

Град
    Пловдив
    мммм...даа..това ми е тооооолкова познато готин с мойта любов беше така... когато бях 4-ти клас , а той 6-ти почна да ме "задява" аз тогава хич не го исках...все ми предлагаше,все се мъкнеше след мене.. но аз НЕ та НЕ веднъж даже ме пипна за дупето и си изяде яко шамара от моя страна.. и тогава го б ях намразила дори.. той на другата година си хвана друга... докато харесваше мене.. след това пак искаше да сме заедно.. но аз пак не.. той тръгна с друга да ме ядосва... и след тваа... ммм... бяхме заедно за 2 месеца... и се скарахме жестоко.. това беше 8-ми клас когато бях.. след това си беше намерил моя копие много готино момиче но се разделиха и с него.. ииии.... след ч година караници се здобрихме.. никога не съм мислела , че ще бъда с този човек..та аз не давах да го видя.. а сега само него искам..толкова е направил за мен..толкова години се бори за мене и накрая ме спечели ..по средата на 9-ти клас..той беше 11-ти иии.. вече сме 2 години и близо 3 месеца заедно.. така че не се предавай ... говори с нея ..иначе не може да знае какво изпитваш към нея
    иии ПС. малко съм сноща и друнк затова съм го написала толкова безгрижно... но те разбирам готин ..кееп трайинг

Град
    skitnik sam :P haha
    10x to all ako nqkoi o6te ima syveti?
    NqKaF si TaM :P

Прецакал си се сам пич....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    taka e ;]

Kaji i 4e o6te q obi4a6 ,ina4e edin den 6te sujelqva6 .Dori i da ti otkaje pone 6te si opital , a moje i tq da ima 4uvstva kum teb i da q e strah da si priznae .A ne vqrvam pone da ne iska da si ostanete priqteli . Ne se obvinqvai 4e vupreki vremeto ne si q zabravil , ponqkoga surceto ima dovodi q koito razuma ne poznava i ne razbira .I ne se otkazvai kato ti kazvat drugite 4e nqma smisul , vinagi ima . Jelaq ti uspeh.
    ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti

Град
    az i go kazah predi i ni6to ne stana ...... prosto ponqkoga taka stava kakto i da e........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си