perioda s haresvaneto be6e ot 5 klas do 8-9 klas nqkade nali ti kazvam ot 1klas sme v edin klas tolkova mnogo vreme sme prekarali zaedno v edna staq... 10 godini mi e pred o4ite kak da ne q poznavam pone donqkade?? ne sme bili blizki no imam nqkvi vpe4etliniq za neq ot 8 klas kato se premestih v drugo daskalo i tq tam i sme v edin klas se spriqtelihme tei pove4ko po4nahme da si govorim sq pak si govorim no ne sme koi i znae kolko blizki lqtotoi kazah 4e q haresvam i 4e mislq 4e q obi4am...... po mn typ na4in ako nqkoi go vylnuva tva mi e 150 tema sig ;] ama kakto i da e...... nali ti kazvam 4e q obi4am 6tom go kazvam zna4i go mislq....
liubovta e da dava6 ne da iska6 ili da zema6... prosto ne sym osetil podhodq6tiqt moment v koito da pogovorq s neq za tova 4akam samo nqkaf znak da mi dade siguren sym 4e tq znae za 4uvstvata mi pone tova e dobre.... a za napred ... neznam prosto onq den se bqh ot4aql i pusnah taq tema sq pak sam spokoen ;D ne vqrvam nqkoi da me razbere az sym stranen 4ovek ;]