.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    on the dark side of the moon

трудности, които влиаят на връзката

Здравейте. Бих искала да споделя проблема си, защото просто няма на кого Ще започна от хубавата част- имам си приятел от повече от година и освен на мн любов, връзката ни с екрепи на прекрасно приятелство. Той е на 19, а аз нз 18. До миналата година бяхме в едно даскало и прекарвахме всяка свободна минута заедно. Но тази година всичко се преобърна. Като за начало баща му замина за Америка, където е цялото му семейство. Оставиха приятеля ми сам със сестра му (но тяе доста по-голяма, има си отделен живот). След като първите няколко седмици се порадва на свободата си, започнаха проблемите. Парите от някакъв наем, недостигат и за това му се налойи да работи. Първата работа беще в заведение, 20 часови смени и се случваше черсто и събота и неделя. Времето за виждане стана мунимално....След това и университета, където има много за учене и приятелят ми едвам си взе изпитите след безсънни8 нощи....След няколко месеца си смени работата, но тя пак е натоварена и в един момент се оказва че края на всеки месец няма и лев в джоба ( и това не е защото е прекалил с личните разхопди). Но най-лощото от всичко е че той самият се промени. Станал е много по-сериозен, нервен. Звъни ми по-рядко, забравя че трябва да се виждаме. В тях прилича на кочина (колкото и да опитвам да пооправям нещо). Преди ходих в тях с удоволствие, а сега не ми е приятно. И като сяло от толкова много проблеми сякащ се е отдалечил от мен. Знам че ме обича, но наистина го чувствам отдалечен. Баща му се връща след 2 месеца и не знам как ще издържа това време. Дори фурната му не работи и не може да си сготви нормално ядене. И телефона му спряха.....И на мен ми е страшно гадно за него като го виждам в какво положение е единственото с материална помощ мога да му помогна.....Но от толкова проблеми сякащ няма време за романтични срещи и весело настроение. кажете ми какво да правя, за да не се чувствам така и за да променя нещо. Ето днес например се оправих наглаи и го чаках да дойде. След половин час му звънна в тях и той каза че бил минал през даскало, но понеже ме нямало се проибрал, защото бил гладен. Вчера му казах че свършвам по- рано (явно не е запомнил), но дори да е забравил аз живея близо до даскало....Усещам как вниманието му е съсреддоточена върху сметки, пари, разходи, лекции, работа.....и аз съм най-накрая. Знам че не трябва да съм в началото, но през тази една година той може би ме е разлигавил прекалено много в внимание, телефонни разговори и т.н че сега не мога да свикна. Задушавам се в тази ситуация и страдам заено с него и наистина незнам какво да правя

Град
    Велико Търново
    ох...нз какво да кажа...наистина кофти работа
    Изненадай го с нещо,за да му върнеш малко настроението.
    И някой ден иди у тях,изчисти,оправи ,сготви нещо вкусно...знам ли,опитай се да го зарадваш и да го успокоиш.Покажи му,че го обичаш,защото явно се нуждае от подкрепа и от някой на който да разчита.Успех
    Руса кукличка

Ами моето предложение е малко по нестандартно,но явно момчето наистина е в кофти материално положение.Ако има място и ако вашите нямат нищо против покани го да живее във вас за 2 месеца,докато баща му се прибере.Така разходите му ще бъдат по-малко,ще прекарвате повече време заедно,защото живеете в една къща и настроението му ще е по-добро.Според мен това ще укрепи вашата връзка.Ако не искаш точно това решение му помагай финансово до колкото можеш,ходи в тях,чисти жилището му,готви му.Така като се прибере ще се чувства по-добре и ще разбере колко много го обичаш.Късмет

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lolla
    единственото с материална помощ мога да му помогна.....
    ... бъркаш..

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Но от толкова проблеми сякащ няма време за романтични срещи и весело настроение. кажете ми какво да правя,
    сама си отговаряш на въпроса....

Просто и двамата не сте навлезли още в реалния живот и за това ви е трудно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами това е реалността... ти какво си мислиш, че цял живот ще си ходите по кафета и така?... грешиш... сама виждаш, че му е ужасно натоварено...
    Влез му в положението, и се опитай да го насърчаваш, да му вдъхваш надежда, и най-вече се опитай да го разведряваш по накакъв начин... да речем ходи у тях и сготви нещо...

...tochno taka syglasna sym s ostanalite-poopravi doma mu,sgotvi neshtichko lesno i vkusno ili pyk se prestarai(ot teb zavisi) i dokato go nqma sloji masata i napravi edna romantichna vecherq i se otkysnete za malko ot problemite....tova smqtam che shte usveji neshtata...

на 18 викаш ... хаха думата е влияят

hottie
    Guest
    Няма как мила, колкото и да ти е мъчително. Просто животът те грабва рано или късно. Приятелят ти има сметки за плащане, работа, учене.. не му се сърди. Единственото, което ожеш да направиш е да го подкрепяш максимално.
    И защо пък някоя вечер да не му направиш вкусно сготвена вечеря у тях и да се наслаждавате един на друг

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Добре дошла в реалността и в света на възрастните. Така се живее, миличка. Сметки, работа, учене, ангажименти (а след време и врещящи деца). Животът просто е такъв. Въпреки, че нито аз, нито половинката ми се издържаме самостоятелно, почнеш ли вече работа нещата са по-различни. Наша приятелска двойка е в същото положение като вашето. Момичето се отдели, започна работа и учи, мисли за сметки, заеми, заплата, работа......А момчето е студент редовно и вятър го вее на бял кон. какво можеш да направиш ли? Просто приеми, че няма вече да сте нонстоп заедно, бъди толерантна и прояви разбиране, изслушвай го, успокоявай го, помагай му по този начин. Междувременно можеш поне да го каниш у вас да сподели някоя вечер със семейството ти(може би и семейната среда му липсва донякъде), можеш да подомакинстваш, можеш и да го изведеш някъде. не чакай инициатива само от негова страна.

Мега фен
    Град
    SF
    4естито, добре дошла в света на възрастните!
    Много е лесно, когато мама и тате се грижат за парите и къщата, но когато вси4ко си зависи от теб, нещата стават разли4ни. Виж, не се сърди на приятеля си, разбери го, 4е е в положение, в което трябва съвсем сам да се грижи за себе си финансово и няма как да не работи. Да не говорим за у4енето, готвенето, 4истенето... Естествено, 4е ще стане по-сериозен, по-напрегнат и няма да има толкова време за теб. Помагай му, не му се дразни. Мислиш ли, 4е му е лесно така?
    Знам 4е не сте женени, но след като сте заедно, не виждам какво ще ти струва да отидеш до тях и да из4истиш, да сготвиш нещо, изобщо да го отмениш? След това само ще ти е благодарен, а и ще има пове4е време, което да прекара с теб.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си