- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Използвате ли фон дьо тен?
не е вярно че е вреден.. е вече зависи какъв боклук е де аз използвам на максфактор със силикон защото ми е суха кожата...използвам фон дио тен вече 5 години почти и мога да кажа че ако жиееш в сф няма да оцелее и клетка на лицето ти ако си без защитно вещество каквото може да е и фон дио тена, а тва че изглеждаш много нагримиран...![]()
![]()
![]()
![]()
пълни глупости.. въпроса е да си достатъчно умен да си избереш цвят, който да се слее с цвета на кожата ти... по този начин ако имаш зачервявния от пупчици и други гадости се махат ... то аз за тва почнах да го използвам на 14
http://www.jivotno.com/wild-angel
Maybelline нещо с водаПървоначално написано от billytalent
![]()
Първоначално написано от GerYy
Това,че фондютенът вреди на кожата,не е вярно! Вече има специални с витамини,които предпазват и подхранват кожата! Аз използват,но в умерени количеста,за да не приличам на плашило!![]()
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
понякога да, като съм на училище не
Рядко.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Отскоро - да.Преди ползвах само пудра, сега само фдт и от време на време - и от двете по малко.
Ползвам Affinitone на Maybelline - покривен е, но не е толкова забележим, а и хидратира кожата, не е толкова вреден.
Да,обаче един по-лек и не личи много![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Рядко. Нямам нерви да се занимавам всяка сутрин.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Не ползвам...
Имам въпрос.....Може ли да ми препоръчате фон дьо тен...който да не запушва много порите...и се чудя по-тъмен или по-светъл да си взема,защото лицето ми по принцип е светло..
![]()
За тоя прахообразния на Максфактор маи беше....има ли доволни от него
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Biskfitka , как ще си взимаш по- тъмен тон отколкото ти е кожата, бре?ще си като излязла от цирка.
потърси си цвят, като този на кожата ти (или поне много близък до него)
аз понякога ползвам, само когато имам време да се нагласямоя е на мейбълин оня с водата, ама му забравих името.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
,
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
При мен е точно като при теб.Все пак лицето ми е младо на 16 години съм и няма какво да прикривам.Най-мраза да видя някои момичета колкото мен или по-млаки от мен и да ги видя с 1 тон фон дьо тен който яко си личи и е ужасно и дразнещо и грозно.Поне като използват фон дьо тен да го правят да не се забелязва.Но тяхнотоо е грозно.Като маска на лицето им седи.Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз точно защото е смешно да си взимам по-тъмен тон питам....Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
ама щот много пъти са ми казвали че ми било много светло лицето и трябвало да си слагам по-тъмен тон фон дьо тен...и реших да питам
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз ползвам на Импала 2, защото имам какво да прикривам и плюс това теми ми изглежда по равномерен и предпазва от вредните лъчи
mi ne samo ako 6e izlizam ne6o na disko ili mehana
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Аз не използвам![]()
Използвам.
Суетата.Моят любим грях.
Ами не,засега съм нямала нужда![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Не.
Едно от нещата,които ме отвратяват у едно младо момиче е да го гледам напляскано с ФДТ![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Предпочитам да нямам, затова ползвам рядко...
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
По темата - Не.