- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Използвате ли фон дьо тен?
Eми на снимката от профила ми съм си сложила стабилно количество.Първоначално написано от hAshoo
Аз не ползвам ФДТ.Изпозлвам хидратант & защита в едно.Има съвсем леко покритие,което на мен ми върши чудесна работа,а и ми прави кожата много хубава и съм супер доволна![]()
![]()
galenata , какъв ти е фон дьо тена?
п.п. и гланцаточно такъв искам.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Можеш ли да кажеш каква марка е и на каква цена,защото ми омръзна с тези фон дио тениПървоначално написано от rapitof
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Я кажете какъв крем си слагате на лицето преди да си сложите фон дьо тен.....![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Използвам но рядко.. няма смисъл на 17 съм на 30 на какво ще мязам в face-a на гъз...![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Biskfitka, мерси за препоръката. Ще го пробвам, още повече, че е дишащ.
Лично аз преди нанасяне на фдт крем не слагам, защото след два-три часа кожата лъсва отвратително. Същата песен е и ако съм с пудра, но съм нанесла крем преди това.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
МоляПървоначално написано от kalpazanka
Еми аз се налага да слагам защото на носа имам черни точки и ако не сложа крем като нанеса фон дьо тена и носа ми почва да се бели
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ами марката е GIGI (Джиджи).Тва е някаква израелска марка,ама не мога да ти кажа цената ,щото майка ми я намери тая защита и даже нз от къде я взима...Ама утре ще я питам и ще пишаПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
Гланца е на Golden Rose.. Попринцип не съм им фенка на продуктите,но пък за цвета на кожата най-много ми отива този цвят и откакто го ползвам съм страшно доволна. :P А Фдт май беше на Макс фактор ли беше нещо такова ... с М започваПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
аз съм момче,ще си личи ли?
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Кое? Гланц и фон дьо тен ли? - Неее?!Първоначално написано от hAshoo
Усетих някаква подигравка,а въпрос ми беше сериозен.Имам да прикривам сенки,а само за фон дъо тена знам,че е ефикасен.Първоначално написано от Assassino
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
da e i na men mi se poluchavat.. ot bezsynie...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Оффф кво се пра'ш и ти?Не виждаш ли,че се ебават и естествено,че ще си личи,че ше си с фон фьо тен!!!Първоначално написано от hAshoo
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не, не използвам. Може и да имам петна и гадорий по лицето но предпочитам да ги махна с нещо което е за тази цел (гелове и тоници). Колкото и да е антибактериален един фон дьо тен пак запиушва порите. ВРЕДНО Е ЗА КОЖАТА!
Ааа какъв по - точно ти е гланца ? И на мен много ми харесва.Първоначално написано от galenata
![]()
Ако можеш да го снимаш и да дадеш номера. :P
hAshoo, купи си термална вода.В интернет има достатъчно обяснения за ефекта от нея и начини за употреба, така че си ги спестявам.
Използвам пак от скоро-останали са ми белези от пъпчици-малки са ,но са едни такива червени и е много гадно,понеже съм с много бяла кожа
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не,нито ФДТ,нито пудра.Супер тъпо е да земе някой да ти пипне лицето и цялата ръка после бяла![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
и аз съм с него сега, преди това - лореал, но реших да пробвам и този, в началото не ми харесваше, но всъщност седи мн по-естественоПървоначално написано от sladkata_mucunka
Пудра-да,фон дьо тен-не.....![]()