.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Sофiiя City xD
    хммм верно от колко време сте заедно ?

Град
    Wonderland
    Не.

Град
    Враца
    Бе изживей си тия години с любов, целувки, прегръдки... ала-бала... Веднъж направиш ли го, вече като те вижда няма да те пита как ти е минал деня, а ще си има нещо друго на ум За всичко си има време, а 13-14 попринцип е време за уроци, ма няма значение И гадже може да включиш в менюто, но не и секс. Рано ти е
    еlsy

Не мога да си представя да "се подаря" на някого на 14.
    Аз моя го целунах за първи път на Свети Валентин през 2008 и ся - 2009 - секс?!
    Да, и на мен ми е интересно от колко време сте заедно.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    7,8 клас не е нормална възраст за секс въпреки че повечето момичета почват именно на тази възраст.Това означава 13,14 години.А пък това да му "подариш" секс също не е много удачно Секса не се подарява,секса се изживява.Не е нещо толкова лесно (макар за други да не означава кой знае какво)Желанието трябва да дойде отвътре а не да го правиш все едно по задължение или за да го зарадваш на празника.
    Е......да го направиш ли?
    М ексемчо доколкото помня четох в една тема че за първи път си праил секс на 15... а кфо са пишеш че 7,8 клас не било нормална възраст...То на 15 си 8-9 клас...ц ц
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Според мен не трябва да го правиш, защото те така са ти казали.Това е нещо специално и трябва ти да почувстваш, че си готова да го направиш!Това не е единственият начин да му покажеш любовта си.Другото, което е ... мисля, че си още мъничка, по-добре изчакай още няколко години

Someone somewhere is made for you !

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    sKa73r4o93това че съм го направил на толкова какво общо има със това че не го смятам за нормално
    не мога да върна времето назад че да се поправя пък и не искам
    така съм преценил тогава,така съм направил
    ти ли ми държиш сметка?

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Баси, не се ли уважаваш поне малко, та ще му се "подаряваш"? Да не си предмет? И да... прави квото знаеш, но после да не ревеш
    www.skatepark.bg

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Баси, не се ли уважаваш поне малко, та ще му се "подаряваш"? Да не си предмет? И да... прави квото знаеш, но после да не ревеш
    www.skatepark.bg

Град
    Go Skate Day ! ! !
    sKa73r4o93това че съм го направил на толкова какво общо има със това че не го смятам за нормално
    не мога да върна времето назад че да се поправя пък и не искам
    така съм преценил тогава,така съм направил
    ти ли ми държиш сметка?
    ем кфо я упрекваш че тя иска да го напраи сега като и ти си го праил на тая възраст...
    www.skatepark.bg

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^земи прочети темата и товага прави сравнения със мен

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    7,8 клас не е нормална възраст за секс въпреки че повечето момичета почват именно на тази възраст.Това означава 13,14 години.А пък това да му "подариш" секс също не е много удачно Секса не се подарява,секса се изживява.Не е нещо толкова лесно (макар за други да не означава кой знае какво)Желанието трябва да дойде отвътре а не да го правиш все едно по задължение или за да го зарадваш на празника.
    М ексемчо доколкото помня четох в една тема че за първи път си праил секс на 15... а кфо са пишеш че 7,8 клас не било нормална възраст...То на 15 си 8-9 клас...ц ц
    А знаеш ли кфа е разликата между 7 и 9 клас? Голяма. Или поне така си мисля. Освен това авторката явно не е готова за тази стъпка, не виждаш ли? Или айде щото сме на 13 и правим секс и сме вече големи, да му мислят 10 годишните... О боже, не мога да повярвам че се прави секс толкова рано, но всеки зависи колко готов е и колко е запознат със тялото си и има сексуална култура... Айде със здраве.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    А знаеш ли кфа е разликата между 7 и 9 клас? Голяма. Или поне така си мисля. Освен това авторката явно не е готова за тази стъпка, не виждаш ли? Или айде щото сме на 13 и правим секс и сме вече големи, да му мислят 10 годишните... О боже, не мога да повярвам че се прави секс толкова рано, но всеки зависи колко готов е и колко е запознат със тялото си и има сексуална култура... Айде със здраве.
    ако тя е 7-8 клас то тя е на г/д 14 години а 8-9 клас е на г/д 15 години УАААААААААУ 1 година разлика извинявам се
    www.skatepark.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си