- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли ?
Бе изживей си тия години с любов, целувки, прегръдки... ала-бала... Веднъж направиш ли го, вече като те вижда няма да те пита как ти е минал деня, а ще си има нещо друго на умЗа всичко си има време, а 13-14 попринцип е време за уроци, ма няма значение
И гадже може да включиш в менюто, но не и секс.
Рано ти е
![]()
еlsy![]()
Не мога да си представя да "се подаря" на някого на 14.
Аз моя го целунах за първи път на Свети Валентин през 2008 и ся - 2009 - секс?!![]()
![]()
![]()
Да, и на мен ми е интересно от колко време сте заедно.![]()
М ексемчо доколкото помня четох в една тема че за първи път си праил секс на 15... а кфо са пишеш че 7,8 клас не било нормална възраст...То на 15 си 8-9 клас...ц цПървоначално написано от x3eme
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Според мен не трябва да го правиш, защото те така са ти казали.Това е нещо специално и трябва ти да почувстваш, че си готова да го направиш!Това не е единственият начин да му покажеш любовта си.Другото, което е ... мисля, че си още мъничка, по-добре изчакай още няколко години![]()
Someone somewhere is made for you !
sKa73r4o93това че съм го направил на толкова какво общо има със това че не го смятам за нормално![]()
не мога да върна времето назад че да се поправя пък и не искам
така съм преценил тогава,така съм направил
ти ли ми държиш сметка?
Първоначално написано от nicolepcd
www.skatepark.bg
Първоначално написано от nicolepcd
www.skatepark.bg
ем кфо я упрекваш че тя иска да го напраи сега като и ти си го праил на тая възраст...Първоначално написано от x3eme
![]()
www.skatepark.bg
^^земи прочети темата и товага прави сравнения със мен
А знаеш ли кфа е разликата между 7 и 9 клас? Голяма. Или поне така си мисля. Освен това авторката явно не е готова за тази стъпка, не виждаш ли? Или айде щото сме на 13 и правим секс и сме вече големи, да му мислят 10 годишните...Първоначално написано от sKa73r4o93
О боже, не мога да повярвам че се прави секс толкова рано, но всеки зависи колко готов е и колко е запознат със тялото си и има сексуална култура... Айде със здраве.
ако тя е 7-8 клас то тя е на г/д 14 години а 8-9 клас е на г/д 15 години УАААААААААУ 1 година разлика извинявам сеПървоначално написано от nikemilov
![]()
![]()
www.skatepark.bg