Според мен не е добра идея секса, но както си прецениш. Първо на 13-14 години секса не е нищо особено, може да се каже даже че ако сте неопитни не си заслужава, няма да ви донесе никакво удоволствие. Второ - права си, не е времето сега. Колкото и да ти се иска - не го прави. Първо риска от различни проблеми е огромен ако не се внимава. При секса трябва да си напълно адекватен какво вършиш, защото понякога от невнимание и дори пренебрежение може да допуснеш огромна грешка, която е възможно да развали целия ти живот. (примерно недай си Боже да забременееш и после... знаеш.) Така че те съветвам като добър човек, който не ти мисли лошото да не го правиш. Има толкова много други начини да го направиш щастлив и да го накараш да се чувства специален. Просто си изкарайте един хубав ден заедно, излезте на разходка или пък той да те заведе на обяд някъде и вечерта да я прекарате заедно. Незнам колко сериозни са взаимоотношенията ви, но аз лично ако бях на ваше място и ако имам възможността бих прекарал вечерта с половинката си заедно примерно в някой апартамент (у вас, у тях). Купете си кола, чипс, пуканки, шоколад и гледайте филмчета, гушкайте се. А ако знаеш колко е хубаво да спиш до човека, който обичаш. Нищо друго, просто да спите заедно, аз лично се чувствам невероятно като се събудя до моето ангелче прекрасно....
И така, малко се унесох, но надявам се съм ти дал съвет, който ще оцениш. Успех и не забравяй: Никога не прибързвай с решенията си.