.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    аз пък рядко сядам да уча
    уча само за контролните по АЕ
    иначе само си пиша домашните
    и завърших първия срок с 5 и 6
    п.п. 8 клас съм

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз отделям половин час за всеки предмет, ако искам петици.
    Когато искам шест, сядам и не преставам да уча, докато не го запомня. Не е трудно... Просто сядаш на топличко, взимаш учебника и четеш уроците по два - три пъти, след което си припомняш какво си научил... ако си сигурен, че го знаеш, продължаваш със следващият... и така.
    Само, че ако си първа смяна учи, като си дойдеш от училище, защото ако го оставиш за после, ще се разсеяш и така... успех!

Повече от фен Аватара на bishop
    честно, не отварям да уча. карам както ти се изрази на обща култура и на тва което се говори в час и нямам никакви проблеми. един от малкото пъти в които съм отворил учебник в къщи беше за да обясня на 1 съученичка нещо по химия по телефона преди едно контролно, учебникът ми по география от началото на годината стои при 1 др фр. Обаче ако не слушкакш какво казва моля госпожата или ако не влизаш в час си го закъсал/а. (10 клас съм)
    Welcome to the end of the thought process.

Град
    морската столица
    Ами малко зубарско но си пресписвам един път урока и го заомням..това е само ако уча иначе заклевам се много малко уча..всмисъл да си напиша домашното без да уча уроци..Наистина обща култура говоря в час пък пак помня от часа..Незнам кво ми има..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ooo da 8 klas podgotwe RULZzzzzzzzZZZZZ min god bex ... samo angl... iznikna mi toq angl na nosa mi iznikna ma da si podgotwe e adski qko ... sa w 9 klas kat ni natresoxa biologiqta na angl ni se eba mamata ... t.e moe znaem angl aaaaaaaaama to pa biologiq na angl twa e 'prestuplenie'

Inache po temata az sum sreden uspex ... t.e ucha samo za kontrolni daje i za tqx ponqkoga ne ucha

Голям фен Аватара на o0ps
    С едно кафе в 12 вечерта до към 3-4, аз така най-добре си уча, че и помня доста дълго време. Просто някак си се концентрирам така. А иначе нещото, на което не мога да се науча, а е много важно - системност. Просто не трябва да се пропуска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си